طرز تهیه پودینگ بادام ژله ای

پودینگ بادام ژله ای

پودینگ بادام ژله ای ( به انگلیسی : Almond Tofu ) یک نوع پودینگ اصیل هنگ کنگ است که مواد اصلی آن شیر بادام است. این پودینگ بسیار سریع و آسان تهیه می شود. پیشنهاد می کنیم درست کنید.

درست کردن پودینگ بادام ژله ای

مواد لازم برای تهیه پودینگ بادام ژله ای

1 فنجان شیر بادام
1 فنجان آب گرم
1 قاشق سوپ خوری شیرسویا
3 تا 4 گرم نوار آگار
1 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق غذاخوری اسمنتسوس با رایحه شیرین

طرز پختن پودینگ در خانه

روش پختن پودینگ بادام ژله ای

اگر از بادام به طور مستقیم استفاده می کنید، بادام را با آب تمیز 2 تا 3 ساعت خیس کنید تا نرم شود. اگر از آرد بادام استفاده می کنید، آرد را با آب مخلوط کنید تا شیر بادام به دست بیاورد.
بادام خرد شده و اضافه کردن آب را در شیر سویا میکسر مخلوط کنید.
در یک کاسه کوچک، نوار های آگار را در آب بگذارید تا به مدت 10 دقیقه خیس شود. سپس آب جذب شده را بگیرید و نوار های آگار را در یک ظرف بگذارید. قند و یک فنجان آب را اضافه کنید. تا زمانی که حل شود و به طور کامل ذوب شود حرارت دهید.
مخلوط شیر بادام را اضافه کنید تا زمانی که تمام ترکیبات مخلوط شده و دائما هم بزنید.
مخلوط را از يك صافی خوب رد کنید و در یک ظرف دیگر بریزید تا حباب های آن از بین برود و سرد شود.
می توانید به شکل مربعی برش بزنید و با مربا، میوه های تازه و یا اسمنتسوس با رایحه شیرین سرو کنید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی