طرز تهیه کیک موز

کیک موز

کیک موز با فراستد پنیرخامه ای ( به انگلیسی : Banana cake ) برای مجلس و میهمانی تهیه می شود. تهیه فراستد با پنیرخامه ای و کره برای تزیین کیک فوق العاده لذت بخش است که آن را به شما آموزش می دهیم.

درست کردن کیک موز

مواد لازم برای تهیه کیک موز

3 عدد موز بزرگ رسیده
3 فنجان ( 375 گرم ) آرد
1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
1 قاشق چای خوری سودا
1 قاشق چای خوری دارچین
1/2 قاشق چای خوری نمک
3/4 فنجان ( 170 گرم ) کره نرم شده
1 فنجان ( 200 گرم ) شکر دانه ای
1/2 فنجان ( 100 گرم ) شکر قهوه ای
3 عدد تخم مرغ بزرگ
2 قاشق چای خوری عصاره وانیل
1 و 1/2 فنجان ( 360 میلی لیتر ) شیر پر چرب
مواد فراستد پنیرخامه ای:
1/2 فنجان ( 115 گرم ) کره
350 گرم پنیر پر چرب و نرم شده
4 فنجان ( 480 گرم ) شکر قنادی
2 قاشق چای خوری عصاره وانیل
1/2 قاشق چای خوری نمک

یک تکه کیک موز

روش پختن کیک موز

فر را تا دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتیگراد) از قبل گرم کنید. سه عدد ظرف کیک را روغن زده و کنار بگذارید.
برای صرفه جویی در زمان، از قبل کره را به هشت قسمت تقسیم کرده و در فریزر بگذارید.
تهیه کیک: موز را در مخلوط کن بریزید و له کنید.
آرد، بکینگ پودر، سودا، دارچین و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
با استفاده از یک مخلوط دستی کره، شکر قنادی و شکر قهوه ای را با سرعت بالا تا دو دقیقه مخلوط کنید. سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید. با سرعت متوسط  هم بزنید تا خوب ترکیب شود، سپس موز را اضافه کنید. سپس مواد خشک مخلوط شده را در سه مرحله اضافه کرده و هم بزنید.

تهیه خمیر کیک موز

مخلوط خمیر را به طور مساوی بین 3 ظرف تقسیم کنید. 22-26 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد. با یک چنگال تست کنید که پخته باشد.
کیک ها را از اجاق بیرون بیاورید و روی قفسه سیمی بگذارید تا خنک شود.
تهیه فراستد پنیر خامه ای: کره تقسیم شده که در فریزر گذاشتید را بیاورید و در و در ظرفی بریزید و روی شعله متوسط ​​ذوب کنید و کمی هم بزنید. هنگامی که ذوب می شود بگذارید کم کم زرد و در آخر قهوه ای رنگ شود. سپس از روی حرارت بردارید و بلافاصله سرد کنید.

فراستد پنیر خامه ای

در یک کاسه بزرگ با استفاده از همزن دستی کره ی قهوه ای جامد را با سرعت بالا هم بزنید تا مثل کرم شود. پنیر خامه ای را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا صاف شود. وانیل و نمک را اضافه کرده و با سرعت کم 30 ثانیه بزنید. سپس به سرعت بالا به مدت 2 دقیقه هم بزنید. اگر می خواهید فراستد کمی سفت تر شود، یک چهارم فنجان شکر قنادی به آن اضافه کنید.

کره قهوه ای

تزیین کیک با فراستد: روی هر لایه کیک مقداری از فراستد را ریخته و به طور یکنواخت با کاردک پخش کنید. روی کیک دوم و سوم هم همین کار را انجام دهید.

تزیین کیک موز با فراستد

سه کیک را روی هم گذاشته و سپس با آجیل خرد شده تزیین کنید. سپس در یخچال گذاشته تا خوب خودش را بگیرد.

تزیین کردن کیک موز با آجیل

این کیک به مدت 5 روز در یخچال قابل نگهداری است.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی