طرز تهیه کیک موز

کیک موز

کیک موز با فراستد پنیرخامه ای ( به انگلیسی : Banana cake ) برای مجلس و میهمانی تهیه می شود. تهیه فراستد با پنیرخامه ای و کره برای تزیین کیک فوق العاده لذت بخش است که آن را به شما آموزش می دهیم.

طراحی سایت اینترنتی

درست کردن کیک موز

مواد لازم برای تهیه کیک موز

  • ۳ عدد موز بزرگ رسیده
  • ۳ فنجان ( ۳۷۵ گرم ) آرد
  • ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • ۱ قاشق چای خوری سودا
  • ۱ قاشق چای خوری دارچین
  • ۱/۲ قاشق چای خوری نمک
  • ۳/۴ فنجان ( ۱۷۰ گرم ) کره نرم شده
  • ۱ فنجان ( ۲۰۰ گرم ) شکر دانه ای
  • ۱/۲ فنجان ( ۱۰۰ گرم ) شکر قهوه ای
  • ۳ عدد تخم مرغ بزرگ
  • ۲ قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • ۱ و ۱/۲ فنجان ( ۳۶۰ میلی لیتر ) شیر پر چرب
    مواد فراستد پنیرخامه ای:
  • ۱/۲ فنجان ( ۱۱۵ گرم ) کره
  • ۳۵۰ گرم پنیر پر چرب و نرم شده
  • ۴ فنجان ( ۴۸۰ گرم ) شکر قنادی
  • ۲ قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • ۱/۲ قاشق چای خوری نمک

یک تکه کیک موز

روش پختن کیک موز

فر را ۳۵۰ درجه فارنهایت ( ۱۷۷ درجه سانتیگراد ) از قبل گرم کنید. سه عدد ظرف کیک را روغن زده و کنار بگذارید.

برای صرفه جویی در زمان، از قبل کره را به هشت قسمت تقسیم کرده و در فریزر بگذارید.

داستان بخوان

تهیه کیک: موز را در مخلوط کن بریزید و له کنید. آرد، بکینگ پودر، سودا، دارچین و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

با استفاده از یک مخلوط دستی کره، شکر قنادی و شکر قهوه ای را با سرعت بالا تا دو دقیقه مخلوط کنید. سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید. با سرعت متوسط  هم بزنید تا خوب ترکیب شود، سپس موز را اضافه کنید. سپس مواد خشک مخلوط شده را در سه مرحله اضافه کرده و هم بزنید.

تهیه خمیر کیک موز

مخلوط خمیر را به طور مساوی بین ۳ ظرف تقسیم کنید. ۲۲-۲۶ دقیقه در فر بگذارید تا بپزد. با یک چنگال تست کنید که پخته باشد.
کیک ها را از اجاق بیرون بیاورید و روی قفسه سیمی بگذارید تا خنک شود.
تهیه فراستد پنیر خامه ای: کره تقسیم شده که در فریزر گذاشتید را بیاورید و در ظرفی بریزید و روی شعله متوسط ​​ذوب کنید و کمی هم بزنید. هنگامی که ذوب می شود بگذارید کم کم زرد و در آخر قهوه ای رنگ شود. سپس از روی حرارت بردارید و بلافاصله سرد کنید.

فراستد پنیر خامه ای

در یک کاسه بزرگ با استفاده از همزن دستی کره ی قهوه ای جامد را با سرعت بالا هم بزنید تا مثل کرم شود. پنیر خامه ای را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا صاف شود. وانیل و نمک را اضافه کرده و با سرعت کم ۳۰ ثانیه بزنید. سپس به سرعت بالا به مدت ۲ دقیقه هم بزنید. اگر می خواهید فراستد کمی سفت تر شود، یک چهارم فنجان شکر قنادی به آن اضافه کنید.

کره قهوه ای

تزیین کیک با فراستد: روی هر لایه کیک مقداری از فراستد را ریخته و به طور یکنواخت با کاردک پخش کنید. روی کیک دوم و سوم هم همین کار را انجام دهید.

تزیین کیک موز با فراستد

سه کیک را روی هم گذاشته و سپس با آجیل خرد شده تزیین کنید. سپس در یخچال گذاشته تا خوب خودش را بگیرد.

تزیین کردن کیک موز با آجیل

پادکست شعر گوش کن

این کیک به مدت ۵ روز در یخچال قابل نگهداری است.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید
نشر فرشید پرس نخستین نشر اینترنتی