طرز تهیه کیک رژیمی توت سیاه و هلو

کیک رژیمی توت سیاه و هلو

کیک رژیمی توت سیاه و هلو با آرد ذرت تهیه می شود. در آمریکا ذرت درجه یک کشت می شود و معمولا از آرد ذرت برای پخت نان و کیک استفاده می کنند. در ایتالیا نیز آرد ذرت محبوبیت دارد.

طراحی سایت اینترنتی

آرد ذرت از آرد کردن ذرت زرد یا سفید به دست می‌آید و در صورتی که پوست و نطفه آن جدا شده باشد، باید آرد را با مواد مغذی مانند آهن، کلسیم، تیامین، ریبو فلاوین، و نیاسین تقویت نمود. آرد ذرت کامل را نباید برای مدت طولانی نگهداری کرد، زیرا روغن موجود در نطفه به سرعت فاسد می‌شود.

درست کردن کیک رژیمی توت سیاه و هلو

مواد لازم برای تهیه کیک رژیمی توت سیاه و هلو

  • ۱ و ۱/۲ فنجان ( ۱۹۰ گرم ) آرد
  • ۱/۲ فنجان ( ۶۰ گرم ) آرد ذرت
  • ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • ۱ قاشق چای خوری سودا
  • ۱/۲ قاشق چای خوری نمک
  • ۱/۲ فنجان ( ۱۱۵ گرم ) کره نرم شده
  • ۱ فنجان ( ۲۰۰  گرم ) شکر قهوه ای
  • ۲ عدد تخم مرغ بزرگ
  • ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • ۲/۳ فنجان ( ۱۶۰ میلی لیتر ) شیر پرجرب
  • ۱ هلو پوست کنده و خرد شده
  • ۱ فنجان تمشک تازه یا یخ زده
  • مقداری شکر درشت
    کرم یا کره قهوه ای:
  • ۱/۴ فنجان ( ۶۰ گرم ) کره
  • ۱ و ۱/۲ فنجان ( ۱۸۰ گرم ) شکر قنادی
  • ۳ قاشق غذاخوری شیر
  • ۱/۴ قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • ۱/۸ قاشق چای خوری نمک

درست کردن کیک رژیمی

روش پختن کیک رژیمی توت سیاه و هلو

فر را تا دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت ( ۱۷۷ درجه سانتیگراد ) گرم کنید. ظرف کیک را چرب کنید.

داستان بخوان

آرد، آرد ذرت، بکینگ پودر، سودا و نمک را مخلوط کنید و کنار بگذارید.

با مخلوط کن، شکر، کره و شکر قهوه ای را با سرعت زیاد ۲ دقیقه هم بزنید تا صاف شود. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و سپس آن را با سرعت متوسط ​​ترکیب کنید. سپس موادخشک را اضافه کنید. در نهایت، هلو و توت سیاه را بریزید و کمی هم بزنید تا مخلوط شود.

کیک را مدت ۳۰-۳۵ دقیقه در فر بگذارید تا بپزد. کیک نباید بیش از ۳۰ دقیقه بپزد. سپس از فر خارج کرده و روی قفسه سیمی گذاشته تا سرد شود.

پادکست شعر گوش کن

رویه: کره را تکه تکه کرده و روی حرارت متوسط ​​ذوب کنید. کم کم هم بزنید. بعد از  ۵-۶ دقیقه، کره قهوه ای مایل به زرد می شود. بعد بلافاصله از روی حرارت بردارید و اجازه دهید ۵ دقیقه خنک شود. سپس مواد رویه را اضافه کرده و ترکیب کنید. روی کیک ریخته و برش دهید و سپس در یخچال بگذارید تا خوب خنک شود. این کیک مدت ۵ روز در دمای خنک قابل نگهداری است.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید
نشر فرشید پرس نخستین نشر اینترنتی