
کیک رژیمی توت سیاه و هلو با آرد ذرت تهیه می شود. در آمریکا ذرت درجه یک کشت می شود و معمولا از آرد ذرت برای پخت نان و کیک استفاده می کنند. در ایتالیا نیز آرد ذرت محبوبیت دارد.
آرد ذرت از آرد کردن ذرت زرد یا سفید به دست میآید و در صورتی که پوست و نطفه آن جدا شده باشد، باید آرد را با مواد مغذی مانند آهن، کلسیم، تیامین، ریبو فلاوین، و نیاسین تقویت نمود. آرد ذرت کامل را نباید برای مدت طولانی نگهداری کرد، زیرا روغن موجود در نطفه به سرعت فاسد میشود.
درست کردن کیک رژیمی توت سیاه و هلو
مواد لازم برای تهیه کیک رژیمی توت سیاه و هلو
- ۱ و ۱/۲ فنجان ( ۱۹۰ گرم ) آرد
- ۱/۲ فنجان ( ۶۰ گرم ) آرد ذرت
- ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر
- ۱ قاشق چای خوری سودا
- ۱/۲ قاشق چای خوری نمک
- ۱/۲ فنجان ( ۱۱۵ گرم ) کره نرم شده
- ۱ فنجان ( ۲۰۰ گرم ) شکر قهوه ای
- ۲ عدد تخم مرغ بزرگ
- ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل
- ۲/۳ فنجان ( ۱۶۰ میلی لیتر ) شیر پرجرب
- ۱ هلو پوست کنده و خرد شده
- ۱ فنجان تمشک تازه یا یخ زده
- مقداری شکر درشت
کرم یا کره قهوه ای: - ۱/۴ فنجان ( ۶۰ گرم ) کره
- ۱ و ۱/۲ فنجان ( ۱۸۰ گرم ) شکر قنادی
- ۳ قاشق غذاخوری شیر
- ۱/۴ قاشق چای خوری عصاره وانیل
- ۱/۸ قاشق چای خوری نمک
روش پختن کیک رژیمی توت سیاه و هلو
فر را تا دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت ( ۱۷۷ درجه سانتیگراد ) گرم کنید. ظرف کیک را چرب کنید.
آرد، آرد ذرت، بکینگ پودر، سودا و نمک را مخلوط کنید و کنار بگذارید.
با مخلوط کن، شکر، کره و شکر قهوه ای را با سرعت زیاد ۲ دقیقه هم بزنید تا صاف شود. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و سپس آن را با سرعت متوسط ترکیب کنید. سپس موادخشک را اضافه کنید. در نهایت، هلو و توت سیاه را بریزید و کمی هم بزنید تا مخلوط شود.
کیک را مدت ۳۰-۳۵ دقیقه در فر بگذارید تا بپزد. کیک نباید بیش از ۳۰ دقیقه بپزد. سپس از فر خارج کرده و روی قفسه سیمی گذاشته تا سرد شود.
رویه: کره را تکه تکه کرده و روی حرارت متوسط ذوب کنید. کم کم هم بزنید. بعد از ۵-۶ دقیقه، کره قهوه ای مایل به زرد می شود. بعد بلافاصله از روی حرارت بردارید و اجازه دهید ۵ دقیقه خنک شود. سپس مواد رویه را اضافه کرده و ترکیب کنید. روی کیک ریخته و برش دهید و سپس در یخچال بگذارید تا خوب خنک شود. این کیک مدت ۵ روز در دمای خنک قابل نگهداری است.
گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی