طرز پخت کیک هویج

کیک هویج

کیک هویج ( به انگلیسی : Carrot cake ) یکی از انواع کیک های کم چربی و تقریبا رژیمی است. بصورت قالب مستطیل پخته می شود و موقع سرو می بایست آن را بصورت اسلایسی برش بزنید.

طراحی سایت اینترنتی

درست کردن کیک هویج

جدول ارزش غذایی کیک هویج

۲۱۷ کیلو کالری
چربی ۹ گرم
چربی اشباع شده ۱ گرم
کربوهیدرات ۳۱ گرم
قند ۲۱ گرم
فیبر ۲ گرم
پروتئین ۴ گرم
نمک ۰٫۵۲ گرم

مواد لازم برای تهیه کیک هویج

  • ۱ عدد پرتغال متوسط
  • ۱۴۰ گرم کشمش
  • ۱۲۵ میلی لیتر روغن کلزا
  • ۱۱۵ گرم آرد کره ای ساده
  • ۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • ۱ قاشق چای خوری بیکربنات سدیم
  • ۱ عدد گردو
  • ۱۴۰ گرم شکر قهوه ای
  • ۲۸۰ گرم هویج ریز ریز شده یا رنده شده
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • آرد ۱۱۵ گرم
    برای تزیین:
  • ۱۰۰ گرم پنیر نرم
  • ۱۰۰ گرم پنیر خامه ای
  • ۳ قاشق غذاخوری شکر یخ زده
  • ۱/۲ قاشق چایخوری پوست پرتغال ریز خرد شده یا رنده شده
  • ۱/۲ قاشق چایخوری آب لیمو

جدول ارزش غذایی کیک هویج

روش پخت کیک هویج

فر را تا ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.

داستان بخوان

پوست پرتغال را رنده کنید و ۳ قاشق غذاخوری از آب آن جدا کنید. در یک کاسه آب پرتغال را بر روی کشمش بریزید تا خیس بخورد و برای تزیین کیک آماده کنید. مقداری روغن در ظرف کیک بریزید.

قالب کیک هویج

آرد را با ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر، بی کربنات سدیم و دارچین مخلوط کنید.

سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کنید. سفیده را در یک کاسه کوچک و زرده را در یک کاسه بزرگ قرار دهید. زرده تخم مرغ را با شکر مخلوط کنید. دو دقیقه بزنید تا فومی شکل شود. به آرامی روغن ریخته و با سرعت کم به خوبی مخلوط کنید. نیمی از آرد اضافه کرده، و نصف دیگر را کم کم اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مخلوط کاملا سفت شود. سپس بکینگ پودر باقیمانده و سفیده تخم مرغ را مخلوط کرده و اضافه کنید.

هویج رنده شده و کشمش را در مخلوط آرد بریزید.

آماده سازی خمیر کیک هویج

به آرامی هم بزنید. سپس در قالب بریزید و برای ۱ ساعت در فر بگذارید بپزد تا حجم آن افزایش یابد و مغز آن خوب بپزد. به مدت ۵ دقیقه بگذارید بماند سپس از قالب خارج کرده و روی یک قفسه سیمی قرار دهید.

کیک هویج پخته شده

برای تزیین: پنیر نرم، پنیر خامه ای، شکر یخ زده و پرتغال را با هم مخلوط کنید و بعد آب لیمو را اضافه کنید. کیک را با مواد تهیه شده تزیین کرده و برش بزنید و سرو کنید. این کیک به مدت ۵ روز در دمای خنک قابل نگهداری کنید.

پادکست شعر گوش کن

اسلایس کیک هویج

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید
نشر فرشید پرس نخستین نشر اینترنتی