طرز تهیه کیک شطرنجی

کیک شطرنجی

کیک شطرنجی یکی از انواع کیک فانتزی است برای خانم های با سلیقه. این کیک را می توانید با هر رنگ غذایی که دوست دارید یا شکلات تهیه کنید. پایه آن کیک ساده است.

درست کردن کیک شطرنجی

مواد لازم برای تهیه کیک شطرنجی

3 و 3/4 فنجان ( 431 گرم ) آرد
1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
3/4 قاشق چای خوری سودا
1 قاشق چای خوری نمک
1 و 1/2 فنجان ( 345 گرم ) کره نرم شده
2 فنجان ( 400 گرم ) شکر دانه ای
5 عدد تخم مرغ بزرگ
3 قاشق چای خوری عصاره وانیل
1 و 3/4 فنجان ( 420 میلی لیتر ) شیرپرچرب
1/3 فنجان ( 50 گرم ) شکلاتهای رنگی ریز ( اسپرینکلز )
2-3 قطره رنگ غذا
مواد کرم وانیلی:
1 و 3/4 فنجان ( 400 گرم ) کره نرم شده
7 فنجان (840 گرم) شکر قنادی
6 قاشق غذاخوری ( 90 میلی لیتر ) خامه سفت
1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
1/4 قاشق چای خوری نمک

روش پختن کیک شطرنجی

فر را تا 350 درجه فارنهایت ( 177 درجه سانتیگراد ) گرم کنید. دو ظرف کیک را چرب کنید.
آرد، بکینگ پودر، سودا را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید. با همزن، کره را با سرعت بالا بزنید تا صاف و خامه ای شود. شکر را اضافه کنید و برای 5 دقیقه با سرعت بالا بزنید تا خوب ترکیب شود. بعد یک عدد تخم مرغ کامل را اضافه کنید و با سرعت متوسط بزنید. عصاره وانیل را اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر کش دار شود. مواد خشك را در سه مرحله اضافه كنيد و هم بزنید تا خمیر سفت شود.
خمیر را دو قسمت کرده و رنگ را به یک قسمت اضافه کنید. قسمت دیگر را بی رنگ بگذارید بماند. سپس یکی یکی بپزید.
حدود 25 دقیقه زمان می برد تا کیک ها بپزد. سپس از فر خارج کرده و بگذارید سرد شود.
همانطور که در عکس زیر می بینید با قالب گرد بصورت حلقه ای کیک را برش بزنید و رنگها را باهم جابجا کنید.

برش زدن کیک شطرنجی

تهیه کرم: در یک کاسه بزرگ کره را با سرعت متوسط ​​مخلوط کنید تا صاف شود. شکر، کرم، عصاره وانیل و نمک را اضافه کنید. با سرعت بالا 3 دقیقه بزنید. تا کرم صاف و سفت شود.
تزیین کیک: کرم را روی هر کیک بریزید و صاف کنید. کیک ها روی هم قرار داده و روی آن را تزیین کنید.

تزیین کیک شطرنجی

سپس با چاقوی مخصوص برش بزنید. سطح کیک را نگاه کنید. به صورت شطرنجی دیده می شود. این کیک به مدت 1 هفته در یخچال قابل نگهداری است.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی