طرز تهیه کیک شکلات و قهوه

کیک شکلات قهوه

کیک شکلات قهوه ( به انگلیسی : Chococcino cake ) ترکیبی از شکلات و قهوه اصل است. انرژی و کالری این کیک بالاست و می توانید برای عصرانه میل نمایید.

طراحی سایت اینترنتی

درست کردن کیک شکلات قهوه

جدول ارزش غذایی کیک شکلات قهوه

۸۰۵ کیلو کالری
چربی ۵۹ گرم
چربی اشباع شده ۳۵ گرم
کربوهیدرات ۶۴ گرم
قند ۴۶ گرم
فیبر ۲ گرم
پروتئین ۸ گرم
نمک ۱٫۰۷ گرم

جدول ارزش غذایی کیک شکلات قهوه

مواد لازم برای تهیه کیک شکلات قهوه

  • ۲۰۰ گرم کره
  • ۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • ۸۵ گرم پودر کاکائو
  • ۴۰ گرم آرد
  • ۲۰۰ گرم شکر قنادی
  • ۴ عدد تخم مرغ
  • ۲ قاشق غذاخوری شیر
  • ۲۵۰ گرم ماسکورپون
  • ۸۵ گرم شکر قهوه ای
  • ۴ قاشق غذاخوری قهوه
  • ۵۰ گرم شکلات تیره

روش پختن کیک شکلات قهوه

فر را تا دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. یک کاغد به ظرف پخت بچسبانید. کره را با قند، آرد و بکینگ پودر ترکیب کنید و کنار بگذارید.

داستان بخوان

به مخلوط بالا، قهوه کاپوچینو، ۲ عدد تخم مرغ و یک قاشق غذا خوری آرد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

تخم مرغ سوم و ۱قاشق غذا خوری آرد را اضافه کنید. خوب هم بزنید. تخم مرغ آخر و ۱ قاشق غذا خوری آرد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

سپس آرد را کم کم اضافه کنید تا تمام شود. شکلات را اضافه کنید. و هم بزنید تا خمیر آماده شود.

خمیر را در ظرف ریخته و در طبقه وسط فر برای مدت ۳۵-۴۰ دقیقه بگذارید بپزد. تا زمانی که وسط کیک به خوبی پخته و پوک شود. چند دقیقه روی قفسه بگذارید تا خنک شود.

درست کردن رویه:

پادکست شعر گوش کن

کره را در ظرفی آب کنید. کره داغ را روی شکلات تیره و شیر ریخته و برای مدت ۲ دقیقه بگذارید بماند. مخلوط را روی کیک بریزید و صاف کنید. کیک را در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید
نشر فرشید پرس نخستین نشر اینترنتی