طرز تهیه کیک اسفنجی شکلات خامه ای

کیک اسفنجی شکلات خامه ای

کیک اسفنجی شکلات خامه ای ( به انگلیسی : Chocolate cream cheese Bundt Cake ) یکی از انواع کیک اسفنجی است. در شیرینی پزی کیک های اسفنجی با دو اصطلاح Bundt و Pound بکار می رود یکی گرد و دیگری مستطیل است که در زیر عکس این شکل کیک ها را جهت آشنایی می گذاریم:

درست کردن کیک اسفنجی شکلات خامه ای

مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی شکلات خامه ای

220 گرم آرد همه منظوره
65 گرم پودر کاکائو
350 گرم شکر دانه ای
2 قاشق چای خوری سودا
1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
1 قاشق چای خوری نمک
اختیاری: 2 قاشق چای خوری پودر اسپرسو
120 میلی لیتر کلزا یا روغن گیاهی
2 عدد تخم مرغ بزرگ
180 گرم خامه ترش
120 میلی لیتر شیر
2 قاشق چای خوری عصاره وانیل
120 میلی لیتر آب گرم
کرم داخل کیک:
336 گرم پنیر خامه ای پر چرب
1 عدد تخم مرغ بزرگ
50 گرم شکر دانه ای
1/2 قاشق چای خوری عصاره وانیل

روش پخت کیک اسفنجی شکلات خامه ای

روش تهیه کیک اسفنجی شکلات خامه ای

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت ( 177 درجه سانتیگراد )  گرم کرده و یک ظرف با ارتفاع 10 سانتیمتری گرد را روغن کنید.
آرد، پودر کاکائو، شکر، سودا، بکینگ پودر، نمک و پودر اسپرسو ( در صورت استفاده ) را با هم در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. با همزن شیر، روغن، تخم مرغ، خامه ترش، وانیل را با هم مخلوط کنید. مواد مرطوب را به مواد خشک اضافه کنید، آب داغ را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا خمیر آماده شود.

تهیه خمیر کیک اسفنجی شکلاتی

تهیه کرم: با مخلوط کن پنیر خامه ای را با سرعت بالا هم بزنید تا کاملا صاف شود.
نیمی از خمیر بالا را در ظرف ریخته و همه کرم بالایی را روی آن به طور یکنواخت ریخته و پخش کنید.

ریختن مواد در ظرف کیک اسفنجی

سپس مابقی خمیر شکلاتی را روی آن بریزید. سپس در فر گذاشته تا بپزد.

پر کردن ظرف پخت از خمیر کیک اسفنجی

زمان پخت 55-65 دقیقه است تا زمانی که مغز آن کمی مرطوب باشد. زمان پخت این کیک زیاد است چون ماده مرطوب آن زیاد است. پس صبور باشید. سپس از فر خارج کرده و 2 ساعت بگذارید در ظرف بماند. سپس کیک را روی قفسه سیمی گذاشته تا کامل خنک شود. بعد 2 ساعت در یخچال گذاشته و سرو کنید.

نکته آشپزی: به جای پنیرخامه ای می توانید از ماست استفاده کنید. و به جای شکلات می توانید از قهوه استفاده کنید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی