طرز تهیه کیک فاج شکلاتی

کیک فاج شکلاتی

کیک فاج شکلاتی ( به انگلیسی : Chocolate Fudge Cake ) یکی از کیک های ابتکاری است که شیرینی فاج را به صورت کیک می پزیم. در این کیک از شکلات استفاده می کنیم.

درست کردن کیک فاج شکلاتی

مواد لازم برای تهیه کیک فاج شکلاتی

150گرم شکلات نیمه شیرین
1/4 فنجان ( 60 میلی لیتر ) کرم یا خامه سفت
3 قاشق چایخوری ( 36 گرم ) شکر قهوه ای
2 قاشق غذاخوری ( 30 میلی لیتر ) روغن نباتی
1 عدد تخم مرغ کوچک
1/2 قاشق چای خوری عصاره وانیل
6 قاشق غذا خوری ( 45 گرم ) آرد همه منظوره
1/4 قاشق چای خوری بکینگ پودر
1/8 قاشق چای خوری سودا

دستور پختن کیک فاج شکلاتی

روش تهیه کیک فاج شکلاتی

یک ظرف یا قالب کیک یک نفره به اندازه لیوان معجون را تهیه و چرب کنید.
فر را  350 درجه فارنهایت ( 177 درجه سانتیگراد ) درجه حرارت دهید.
100 گرم یا 2/3 ام از شکلات را با دست خرد کرده و با کرم یا خامه سفت در یک کاسه مخلوط کرده و روی حرارت متوسط بگذارید. اگر می خواهید می توانید در مایکروویو حدود 25 ثانیه قرار دهید تا شکلاتها ذوب شود. از روی حرارات برداشته و سپس شکر قهوه ای را به آن اضافه کرده و بعد از آن روغن، تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده مخلوط کنید و بعد کنار بگذارید.

آماده سازی شکلات کیک فاج

مابقی شکلات را سالم بگذارید بماند.
در یک کاسه کوچک، آرد، بکینگ پودر و سودا را با هم مخلوط کنید. با قاشق چوبی یا پلاستیکی مواد خشک را با مواد بالایی اضافه کرده و مخلوط کنید. ( دلیل استفاده از قاشق پلاستیکی، گلوله نشدن خمیر است ). بعد که خمیر آماده شد، به اندازه 3/4 از آن را در ظرف یا قالب پخت ریخته و یک تکه شکلات در آن بیندازید.

درست کردن کیک فاج شکلاتی

سپس به مدت 15-16 دقیقه در فر گذاشته تا بپزد.

کیک فاج شکلاتی آماده پخت

سپس از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن سرو نمایید.

نکته آشپزی:
چون این کیک سریع آماده می شود نیاز نیست از قبل خمیر آن را آماده کنید.
اگر می خواهید شش عدد کیک داشته باشید، از دو عدد تخم مرغ استفاده کنید.
شکلات ماده اصلی این کیک است، پس شکلات خالص تهیه کنید.
کر یا خامه سفت برای اسفنجی شدن و بهتر شدن بافت کیک است، اگر خامه ندارید می توانید از یک فنجان و نیم شیر پرچرب استفاده کنید.
به جای روغن نباتی می توانید از روغن نارگیل استفاده کنید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی