کیک اسفنجی زنجبیلی شکلاتی

کیک اسفنجی زنجبیلی شکلاتی

کیک اسفنجی زنجبیلی شکلاتی ( به انگلیسی : Chocolate Gingerbread Bundt Cake ) را با فراستد پنیر خامه ای به شما آموزش می دهیم. این کیک اسفنجی یا Bundt است.

درست کردن کیک اسفنجی زنجبیلی شکلاتی

مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی زنجبیلی شکلاتی

1/2 فنجان ( 120 میلی لیتر ) روغن گیاهی
1/2 فنجان ( 42 گرم ) پودر کاکائو
1/2 فنجان ( 156 گرم ) ملاس تیره
3/4 فنجان ( 150 گرم ) شکر قهوه ای
2 عدد تخم مرغ بزرگ
1/4 فنجان ( 60 میلی لیتر ) شیرپرچرب
1 فنجان ( 125 گرم ) آرد همه منظوره
3/4 قاشق چای خوری سودا
1/2 قاشق چای خوری نمک
2 قاشق چای خوری زنجبیل
1 قاشق چایخوری دارچین
1/4 قاشق چای خوری گل میخک
1/4 قاشق چای خوری چمنی
مواد فراستد:
1/4 فنجان ( 60 گرم ) کره نرم شده
4 اونس ( 112 گرم ) پنیر خامه ای نرم شده
2-3 فنجان ( 240-360 گرم ) پودر قند
2-4 قاشق غذاخوری شیر
1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
سس شکلات

روش پختن کیک اسفنجی زنجبیلی شکلاتی

روش تهیه کیک اسفنجی زنجبیلی شکلاتی

فر را 325 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. قالبی به اندازه ی 9 اینچ چرب کنید.
روغن گیاهی ( یا روغن نباتی )، ملاس، شکر قهوه ای و 1/4 فنجان آب را در یک قاشق سوپ خوری مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید کاملا حل شوند. سپس از روی حرارات برداشته و بگذارید 5 دقیقه خنک شود. پس از سرد شدن تخم مرغ و شیر را به مخلوط ملاس اضافه کنید. آرد، پودر کاکائو، سودا، نمک، زنجبیل، دارچین، میخک را در یک کاسه متوسط ​​بریزید و ترکیب کنید. در قالب ریخته و به مدت 30 دقیقه در فر گذاشته تا بپزد. پس از آن از فر خارج کرده و بگذارید سرد شود.
تهیه فراستد: در یک کاسه، پنیر خامه ای و کره را مخلوط کنید و به تدریج شکر قنادی را اضافه کنید. وانیل و شیر را اضافه کرده، و اگر می خواهید به سفتی دلخواهتان برسد شیر اضافه کنید.
فراستد را با قیف روی کیک بریزید و با سس شکلات تزیین کنید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی