طرز تهیه کیک اسفنجی زنجبیلی

کیک اسفنجی زنجبیلی شکلاتی

کیک اسفنجی زنجبیلی شکلاتی ( به انگلیسی : Chocolate Gingerbread Bundt Cake ) را با فراستد پنیر خامه ای به شما آموزش می دهیم. این کیک اسفنجی یا Bundt است.

طراحی سایت اینترنتی

درست کردن کیک اسفنجی زنجبیلی شکلاتی

مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی زنجبیلی شکلاتی

  • ۱/۲ فنجان ( ۱۲۰ میلی لیتر ) روغن گیاهی
  • ۱/۲ فنجان ( ۴۲ گرم ) پودر کاکائو
  • ۱/۲ فنجان ( ۱۵۶ گرم ) ملاس تیره
  • ۳/۴ فنجان ( ۱۵۰ گرم ) شکر قهوه ای
  • ۲ عدد تخم مرغ بزرگ
  • ۱/۴ فنجان ( ۶۰ میلی لیتر ) شیر پرچرب
  • ۱ فنجان ( ۱۲۵ گرم ) آرد همه منظوره
  • ۳/۴ قاشق چای خوری سودا
  • ۱/۲ قاشق چای خوری نمک
  • ۲ قاشق چای خوری زنجبیل
  • ۱ قاشق چایخوری دارچین
  • ۱/۴ قاشق چای خوری گل میخک
  • ۱/۴ قاشق چای خوری چمنی
    مواد فراستد:
  • ۱/۴ فنجان ( ۶۰ گرم ) کره نرم شده
  • ۴ اونس ( ۱۱۲ گرم ) پنیر خامه ای نرم شده
  • ۲-۳ فنجان ( ۲۴۰-۳۶۰ گرم ) پودر قند
  • ۲-۴ قاشق غذاخوری شیر
  • ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • سس شکلات

روش پختن کیک اسفنجی زنجبیلی شکلاتی

روش تهیه کیک اسفنجی زنجبیلی شکلاتی

فر را ۳۲۵ درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. قالبی به اندازه ی ۹ اینچ چرب کنید.

روغن گیاهی ( یا روغن نباتی )، ملاس، شکر قهوه ای و ۱/۴ فنجان آب را در یک قاشق سوپ خوری مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید کاملا حل شوند. سپس از روی حرارات برداشته و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود.

داستان بخوان

پس از سرد شدن تخم مرغ و شیر را به مخلوط ملاس اضافه کنید. آرد، پودر کاکائو، سودا، نمک، زنجبیل، دارچین، میخک را در یک کاسه متوسط ​​بریزید و ترکیب کنید. در قالب ریخته و به مدت ۳۰ دقیقه در فر گذاشته تا بپزد. پس از آن از فر خارج کرده و بگذارید سرد شود.

تهیه فراستد: در یک کاسه، پنیر خامه ای و کره را مخلوط کنید و به تدریج شکر قنادی را اضافه کنید. وانیل و شیر را اضافه کرده، و اگر می خواهید به سفتی دلخواهتان برسد شیر اضافه کنید.

پادکست شعر گوش کن

فراستد را با قیف روی کیک بریزید و با سس شکلات تزیین کنید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید
نشر فرشید پرس نخستین نشر اینترنتی