طرز تهیه کریسپی سیب و گلابی

کریسپی سیب و گلابی

کریسپی سیب و گلابی ( به انگلیسی : Cinnamon Apple Pear Crisp ) شیرینی تردی است که با گلابی و سیب تهیه می شود. این میوه ها عطر خوبی دارند و در بیشتر شیرینی ها می توانید ازین مزه استفاده کنید.

طراحی سایت اینترنتی

درست کردن کریسپی سیب و گلابی

طرز پخت کریسپی سیب و گلابی

مواد لازم برای تهیه کریسپی سیب و گلابی

  • ۴ گلابی بزرگ رسیده، پوست کنده و برش داده شده
  • ۳ سیب بزرگ، پوست کنده و برش داده شده
  • ۱/۲ فنجان شکر قهوه ای
  • ۱/۴ فنجان آرد همه منظوره
  • ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • ۱ قاشق چایخوری دارچین
  • ۱/۲ قاشق چای خوری آجیل
  • ۱/۴ قاشق چای خوری نمک
    مواد رویه:
  • ۱ فنجان آرد همه منظوره
  • ۳/۴ فنجان شکر قهوه ای
  • ۱ قاشق چایخوری دارچین
  • ۱/۲ فنجان کره سرد شده
  • ۱ فنجان جو دو سر
  • اختیاری: ۳/۴ فنجان گردو

روش تهیه کریسپی سیب و گلابی

فر را ۳۵۰ درجه فارنهایت ( ۱۷۷ درجه سانتیگراد ) گرم کنید.

ظرف مخصوص پخت با اندازه ۹×۱۳ اینچ را چرب کنید.

داستان بخوان

تمام مواد کریپسی را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید، سپس آن را در ظرف پخت خود بریزید.

مخلوط کردن مواد کریسپی سیب و گلابی

تهیه رویه: آرد، شکر قهوه ای و دارچین را در یک کاسه متوسط ​​ترکیب کنید. کره را قطعه قطعه کرده و در مواد بریزید. این مواد را روی مواد کریسپی ریخته و سپس جو دو سر پرک شده را روی آن ریخته و در فر بگذارید.

پختن کریسپی سیب و گلابی

۴۰-۴۵ دقیقه زمان می برد تا بپزد. وقتی طلایی شد و بخار میوه ها از ظرف بیرون زد، آن را از فر خارج کرده و روی یک قفسه سیمی قرار دهید تا خنک شود. و بعد سرو کنید. این شیرینی تا ۵ روز در جای خنک قابل نگهداری است.

پادکست شعر گوش کن

سرو کردن کریسپی سیب و گلابی

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید
نشر فرشید پرس نخستین نشر اینترنتی