طرز تهیه کریسپی سیب و گلابی

کریسپی سیب و گلابی

کریسپی سیب و گلابی ( به انگلیسی : Cinnamon Apple Pear Crisp ) شیرینی تردی است که با گلابی و سیب تهیه می شود. این میوه ها عطر خوبی دارند و در بیشتر شیرینی ها می توانید ازین مزه استفاده کنید.

درست کردن کریسپی سیب و گلابی

طرز پخت کریسپی سیب و گلابی

مواد لازم برای تهیه کریسپی سیب و گلابی

  • 4 گلابی بزرگ رسیده، پوست کنده و برش داده شده
  • 3 سیب بزرگ، پوست کنده و برش داده شده
  • 1/2 فنجان شکر قهوه ای
  • 1/4 فنجان آرد همه منظوره
  • 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • 1 قاشق چایخوری دارچین
  • 1/2 قاشق چای خوری آجیل
  • 1/4 قاشق چای خوری نمک
    مواد رویه:
  • 1 فنجان آرد همه منظوره
  • 3/4 فنجان شکر قهوه ای
  • 1 قاشق چایخوری دارچین
  • 1/2 فنجان کره سرد شده
  • 1 فنجان جو دو سر
  • اختیاری: 3/4 فنجان گردو

روش تهیه کریسپی سیب و گلابی

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت ( 177 درجه سانتیگراد ) گرم کنید. ظرف مخصوص پخت با اندازه 9×13 اینچ را چرب کنید.
تمام مواد کریپسی را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید، سپس آن را در ظرف پخت خود بریزید.

مخلوط کردن مواد کریسپی سیب و گلابی

تهیه رویه: آرد، شکر قهوه ای و دارچین را در یک کاسه متوسط ​​ترکیب کنید. کره را قطعه قطعه کرده و در مواد بریزید. این مواد را روی مواد کریسپی ریخته و سپس جو دو سر پرک شده را روی آن ریخته و در فر بگذارید.

پختن کریسپی سیب و گلابی

40-45 دقیقه زمان میبرد تا بپزد. وقتی طلایی شد و بخار میوه ها از ظرف بیرون زد، آن را از فر خارج کرده و روی یک قفسه سیمی قرار دهید تا خنک شود. و بعد سرو کنید. این شیرینی تا 5 روز در جای خنک قابل نگهداری است.

سرو کردن کریسپی سیب و گلابی

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی