طرز تهیه کاپ کیک نارگیل و تمشک

کاپ کیک نارگیل و تمشک

کاپ کیک نارگیل و تمشک ( به انگلیسی : Coconut & Raspberry cupcake ) به دلیل داشتن کمی میوه تمشک و فراستد خامه کره ای بسیار لذیذ و خوشمزه است. پیشنهاد می کنیم با ما همراه باشید.

طراحی سایت اینترنتی

درست کردن کاپ کیک نارگیل و توت وحشی

جدول ارزش غذایی کاپ کیک نارگیل و تمشک

۳۱۴ کیلو کالری
چربی ۱۷ گرم
چربی اشباع شده ۱۱ گرم
کربوهیدرات ۳۷ گرم
قند ۲۸ گرم
فیبر ۲ گرم
پروتئین ۳ گرم
نمک ۰٫۴ گرم

جدول ارزش غذایی کاپ کیک نارگیل و تمشک

مواد لازم برای تهیه کاپ کیک نارگیل و توت وحشی

  • ۱۷۵ گرم آرد
  • ۱۴۰ گرم شکر قنادی
  • ۵۰ گرم نارگیل خشک
  • ۱۴۰ گرم کره نرم شده
  • ۱/۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • ۲ عدد تخم مرغ بزرگ
  • ۴ قاشق غذاخوری شیر
  • ۱۴۰ گرم تمشک ، تازه یا یخ زده
    برای رویه:
  • ۲۸۰ گرم شکر یخ زده
  • ۸۵ گرم کره نرم شده
  • ۴ قاشق غذاخوری تمشک
  • نارگیل خرد شده

روش پختن کاپ کیک نارگیل و تمشک

فر را ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.

داستان بخوان

یک قالب که  ۱۵ عدد کاپ کیک در آن جای می گیرد را با کاغذ های مخصوص کاپ کیک آماده کنید.

قالب کاپ کیک

همه مواد کیک را به جز تمشک در یک کاسه بریزید و برای ۱-۲ دقیقه هم بزنید. سپس به آرامی تمشک را اضافه کنید.

مواد را در قالب ریخته و برای ۱۸-۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا بپزد و طلایی شود و مغز آن خوب بپزد. سپس بگذارید خنک شود.

پادکست شعر گوش کن

با یک قاشق چای خوری، کره و تمشک مخلوط کنید با قاشق یا لوله بر روی کیک ریخته و با پودر نارگیل تزیین کنید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید
نشر فرشید پرس نخستین نشر اینترنتی