طرز تهیه کیک سیب و زغال اخته

کیک سیب و زغال اخته

کیک سیب و زغال اخته ۱ ( به انگلیسی : Cranberry Apple Upside-Down Cake ) با سیب و زغال اخته تهیه می شود. در این کیک از شکر قهوه ای و کیک دارچینی استفاده می کنیم.

طراحی سایت اینترنتی

درست کردن کیک سیب و زغال اختهزغال اخته آمریکایی

مواد لازم برای تهیه کیک سیب و زغال اخته

مواد رویه:

  • ۶ قاشق غذاخوری ( ۹۰ گرم ) کره
  • ۱/۲ فنجان ( ۱۰۰ گرم ) شکر قهوه ای
  • ۱ سیب متوسط، پوست کنده، خرد شده
  • ۱ قاشق چایخوری ( ۱۳۰ گرم ) زغال اخته تازه یا یخ زده
    مواد کیک:
  • ۱/۲ فنجان ( ۱۱۵ گرم ) کره نرم شده
  • ۱ فنجان ( ۲۰۰ گرم ) شکر قهوه ای
  • ۲ عدد تخم مرغ بزرگ
  • ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • ۱ و ۱/۲ فنجان ( ۱۹۰ گرم ) آرد
  • ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • ۱ قاشق چایخوری دارچین
  • ۱/۴ قاشق چای خوری گردو
  • ۱/۴ قاشق چای خوری گل میخک
  • ۱/۴ قاشق چای خوری زنجبیل
  • ۱/۳ فنجان (۸۰ میلی لیتر) شیر پرچرب

دستور پخت کیک سیب و زغال اخته

روش تهیه کیک سیب و زغال اخته

ظرف ۹ اینچی را چرب کنید. سیب ها را شسته و خرد کنید.

داستان بخوان

برای رویه کیک: در یک کاسه کوچک، کره را روی حرارت کم قرار دهید. وقتی ذوب شد شکر قهوه ای را به آن اضافه کرده و بگذارید دو دقیقه روی حرارت بماند تا حباب بزند و قهوه ای طلایی شود. از روی حرارت برداشته و سیب را در آن ریخته و کنار بگذارید.

فر را ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید.

در یک کاسه متوسط، آرد، بکینگ پودر، دارچین، گردو، میخک و زنجبیل را با هم مخلوط کنید.

در یک ظرف دیگر با میکسر کره را حدود یک دقیقه بزنید تا صاف شود. شکر قهوه ای را اضافه کنید و با سرعت متوسط ​​بزنید. بعد زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و کامل بزنید تا یکدست شود. مواد خشک را در سه مرحله اضافه کنید و مخلوط کنید. اگر خمیر سفت شد دو عدد سفیده تخم مرغ به آن اضافه کنید.

روش پختن کیک سیب و زغال اخته

مواد خمیر را در قالب ریخته و مواد سیب را روی آن بریزید و ۴۰-۴۴ دقیقه در فر بگذارید تا بپزد. سپس فر را خاموش کرده و اجازه دهید کیک به مدت ده دقیقه در فر بماند. سپس از فر خارج کرده و بگذارید سرد شود و بعد سرو کنید. این کیک به مدت دو روز در هوای خنک قابل نگهداری است.

پادکست شعر گوش کن

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

۱- مترجم: زغال اخته آمریکایی Cranberrry

این مطلب را به اشتراک بگذارید
نشر فرشید پرس نخستین نشر اینترنتی