طرز تهیه کیک تاج فرانکفورت

کیک تاج فرانکفورت

کیک تاج فرانکفورت ( به آلمانی : Frankfurter Kranz ) کیک سنتی است و با دستور پخت اصیل فرانکفورت را به شما آموزش می دهیم. وسط کیک با لایه های کرم و مارمالاد پر می شود و روی آن با مغز کاراملی پوشیده می شود که به آن Krokant می گویند.

طراحی سایت اینترنتی

درست کردن کیک تاج فرانکفورت

مواد لازم برای کیک تاج فرانکفورت

  • تخم مرغ ۶ عدد
  • آب گرم ۱/۲ پیمانه
  • شکر ۱ و ۳/۴ پیمانه
  • آرد ۲ و ۳/۴ پیمانه
  • بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
  • کره ۱۱۳ گرم
  • وانیل ۱ قاشق چای خوری
    برای کرم کاسترا:
  • شیر ۲ پیمانه
  • پودر کاستراد یا نشاسته ذرت ۲ قاشق غذا خوری
  • شکر ۱/۲ ببمانه
  • کره ۲۰۰ گرم
    برای Krokant :
  • کره ۱ قاشق چای خوری
  • شکر ۱ قاشق غذا خوری
  • بادام خورد شده ۱۲۵ گرم

روش پخت کیک تاج فرانکفورت

فر را ۱۸۰ درجه سانتیگراد ( ۳۵۰ فارنهایت ) گرم کنید.

تخم مرغ و وانیل و آب را مخلوط کرده و خوب بزنید تا کاملا پف کند و دو یا سه برابر شود. بعد شکر را اضافه کنید.

آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و کم کم به مخلوط  اضافه کنید ( هم نزنید ) بعد کره را اضافه کنید ( کره ی نرم شده ). قالب را با کره چرب کنید و مخلوط کیک را در آن بریزید و در فر به مدت ۴۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد. سپس از فر خارج کرده و اجازه دهید کاملا سرد شود.

برای تهیه کرم: دو راه دارید. راه اول: یه بسته پودینگ آماده بخرید و درست کنید. راه دوم: شکر و پودر کاستراد یا نشاسته را مخلوط کرده و در شیر سرد حل کنید و روی حرارت بگذارید تا غلیظ شود. سپس بگذارید سرد شود.

داستان بخوان

برای تهیه Krokant : بادام ها را در یه کیسه ریخته و بکوبید تا خورد شود. بعد با کره و شکر روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا رنگش قهوه ای روشن شود. سپس آن را روی فویل آلومینیومی ریخته تا سرد شود.

کیک را از قالب خارج کرده و به سه لایه برش بزنید. کره را خوب بزنید تا پف کند و کرم رنگ شود. بعد کاستراد را قاشق قاشق به کره اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کرم نرمی بدست بیاید. حالا می توانید وانیل یا اسانس اضافه کنید. ابتدا روی هر لایه کیک کمی مارمالاد توت فرنگی یا زغال اخته بمالید و بعد یک لایه کرم بزنید. به همین ترتیب بقیه لایه ها را هم انجام دهید.

پادکست شعر گوش کن

بعد روی کیک را با کرم کامل بپوشانید. سپس کیک را با Krokant بپوشانید و همچنین رینگ داخلی کیک را نیز از مواد Krokant  پر کنید. بعد مابقی کرم را در قیف ریخته و بصورت شکوفه روی کیک را تزیین کنید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید
نشر فرشید پرس نخستین نشر اینترنتی