طرز تهیه کیک تولد رنگین کمانی

کیک تولد رنگین کمانی

کیک تولد رنگین کمانی ( به انگلیسی : Funfetti cake ) را با دستور پخت اصلی و کاملا جدید و متفاوت از وب فارسی در اختیار شما قرار می دهیم. این کیک چند طبقه و بسیار فانتزی است. پیشنهاد می کنیم حتما بپزید.

طراحی سایت اینترنتی

درست کردن کیک تولد رنگین کمانی

جدول ارزش غذایی کیک تولد رنگین کمانی

۴۴۱ کالری
چربی ۲۴ گرم
چربی اشباع شده ۱۴ گرم
کربوهیدرات ۵۲ گرم
قند ۳۸ گرم
فیبر ۱ گرم
پروتئین ۴ گرم
نمک ۱ گرم

مواد لازم برای تهیه کیک تولد رنگین کمانی

  • ۳۰۰ گرم شکر طلایی
  • کره ۴۵۰ گرم
  • ۱ قاشق غذاخوری وانیل
  • ۸ عدد تخم مرغ
  • آرد ۴۵۰ گرم
  • ۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • ۴ قاشق غذاخوری شیر
  • ۲۰۰ گرم شکلات رنگین کمانی
  • ۱۵۰ گرم کره نرم شده
  • ۴۵۰ گرم شکر یخ زده
  • ۱۸۰ گرم پنیر خامه ای پر چرب
  • ۱ قاشق غذاخوری وانیل

روش پختن کیک تولد رنگین کمانی

فر را ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.

شکر، کره و وانیل را در یک کاسه بزرگ بریزید و با یک میکسر هم بزنید تا کرم رنگ شود. تخم مرغ ها را به تدریج و یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید. اگر شل بود کمی آرد بریزید.

داستان بخوان

آرد و بکینگ پودر را با یک قاشق غذاخوری نمک به مایع اضافه کنید. شیر را اضافه کرده و مخلوط کنید. شکلات های رنگی را نیز اضافه کنید. وقتی خمیر آماده شد، خمیر را به چند بخش تقسیم کنید. و در چند ظرف بریزید.

به مدت ۲۵-۳۰ دقیقه بگذارید بپزد تا زمانی که طلایی و اسفنجی شود. روی قفسه سیمی قرار دهید تا خنک شود.

حال کره با نصف شکر یخ زده ترکیب کنید. پنیر خامه ای و بقیه شکر یخ زده را اضافه کنید تا دوباره به طور کامل ترکیب شود. کم کم وانیل را اضافه کنید. سپس آن را در یک پارچه لوله ای ریخته و در یخچال قرار دهید.

پادکست شعر گوش کن

هنگامی که کیک ها خنک شدند. رویه را روی طبقه اول کیک بریزید. بصورت غنچه ای باید خامه را بریزید. سپس لایه بعدی کیک را بگذارید. در لایه آخر، بعد از ریختن خامه، شکلات های رنگی را روی کیک بپاشید و سرو کنید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید
نشر فرشید پرس نخستین نشر اینترنتی