طرز تهیه کیک کهکشانی

کیک کهکشانی

کیک کهکشانی ( به انگلیسی : Galaxy cake ) برای استفاده در جشن ها و میهمانی هاست. این دستور کیک جدید و ترجمه شده، امیدواریم از پختن آن لذت ببرید.

درست کردن کیک کهکشانی

مواد لازم برای تهیه کیک کهکشانی

  • 250 گرم کره
  • 200 گرم شکلات تیره ( 70٪ جامدات کاکائو )
  • 350 گرم شکر قهوه ای
  • 200 گرم آرد
  • 1 قاشق چای خوری بیکربنات سدیم
  • 1/2 قاشق نمک
  • 4 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 300 میلی لیتر خامه ترش
  • 100 میلی لیتر قهوه داغ ( اسپرسو )
    برای داخل کیک:
  • 250 گرم شکلات تیکه ای
  • 397 گرم کارامل
  • 1 قاشق چایخوری نمک دریایی
    برای خامه:
  • 400 گرم کره نرم شده در دمای اتاق
  • 800 گرم شکر یخ زده
  • 2 قاشق چایخوری وانیل
  • 4 قاشق غذاخوری شیر
    برای تزیین:
  • رنگ غذا سیاه، آبی، بنفش و سبز
  • پودر نیلی و نقره ای
  • رنگ سفید
  • مروارید نقره ای
  • قلم نازک
  • ورق کیک

جدول ارزش غذایی کیک کهکشانی

جدول ارزش غذایی کیک کهکشانی

719 کیلو کالری
چربی 38 گرم
اشباع شده 23 گرم
کربوهیدرات ها 87 گرم
قندها 78 گرم
فیبر 2 گرم
پروتئین 5 گرم
نمک 0.8 گرم

پختن کیک کهکشانی

روش پختن کیک عروسی کهکشانی

فر را تا 180 درجه سانتيگراد گرم کنید. کره را با شکلات 30 ثانیه در فر گذاشته و ذوب کنید. وقتی به جوش آمد خارج کنید  و بگذارید کمی سرد شود.
شکر و آرد را در یک کاسه بزرگ ترکیب کرده و سپس با دست هم بزنید و نمک اضافه کنید. در یک کاسه جداگانه، تخم مرغ را با خامه ترش مخلوط کرده و سپس به ترکیبات خشک اضافه کنید و به خوبی ترکیب کنید. در مخلوط شکلات سرد شده رزا اضافه کرده تا زمانی که یک خمیر شکلاتی صاف بدست آورید. سپس قهوه داغ را اضافه کرده و مخلوط را به دو ظرف تقسیم کنید و 40 تا 45 دقیقه بگذارید در فر بپزد. سپس 10 دقیقه روی اجاق گذاشته و سپس به یک قفسه سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شود.
تهیه مواد خامه کره ای:
با استفاده از یک میکسر کره را با شکر یخ زده مخلوط کنید. وانیل و یک کم نمک اضافه کرده و سپس شیر را ریخته و مخلوط کنید و کنار بگذارید.
هر یک از کیک های سرد را به دو قسمت تقسیم کنید. سپس شکلات های تیکه ای را در مواد خامه ای ریخته و سپس کیک را با خامه کره ای سفید کامل بپوشانید و در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. مابقی خامه کره را به چهار قسمت تقسیم کنید و در هر کدام  رنگ غذای سیاه، آبی، سبز و بنفش بریزید.
با استفاده از یک چاقوی پالت، کیک را به صورت ضربدری از مواد رنگی تززین کنید و در بعضی نقاط رنگ هار را با هم مخلوط کنید. طوری که به رنگ کهکشان در بیاید.
با استفاده از قلم می توانید ستاره و ماه روی کیک در آورید. کیک آماده را چندساعتی در یخچال گذاشته و سپس سرو کنید.

درست کردن کیک کهکشانی

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی