طرز تهیه کیک کهکشانی

کیک کهکشانی

کیک کهکشانی ( به انگلیسی : Galaxy cake ) برای استفاده در جشن ها و میهمانی هاست. این دستور کیک جدید است و بهز بان فارسی ترجمه شده، امیدواریم از پختن آن لذت ببرید.

طراحی سایت اینترنتی

درست کردن کیک کهکشانی

جدول ارزش غذایی کیک کهکشانی

۷۱۹ کیلو کالری
چربی ۳۸ گرم
چربی اشباع شده ۲۳ گرم
کربوهیدرات ۸۷ گرم
قند ۷۸ گرم
فیبر ۲ گرم
پروتئین ۵ گرم
نمک ۰٫۸ گرم

جدول ارزش غذایی کیک کهکشانی

مواد لازم برای تهیه کیک کهکشانی

  • ۲۵۰ گرم کره
  • ۲۰۰ گرم شکلات تیره ( ۷۰٪ جامدات کاکائو )
  • ۳۵۰ گرم شکر قهوه ای
  • ۲۰۰ گرم آرد
  • ۱ قاشق چای خوری بیکربنات سدیم
  • ۱/۲ قاشق نمک
  • ۴ عدد تخم مرغ بزرگ
  • ۳۰۰ میلی لیتر خامه ترش
  • ۱۰۰ میلی لیتر قهوه داغ ( اسپرسو )
    برای داخل کیک:
  • ۲۵۰ گرم شکلات تیکه ای
  • ۳۹۷ گرم کارامل
  • ۱ قاشق چایخوری نمک دریایی
    برای خامه:
  • ۴۰۰ گرم کره نرم شده در دمای اتاق
  • ۸۰۰ گرم شکر یخ زده
  • ۲ قاشق چایخوری وانیل
  • ۴ قاشق غذاخوری شیر
    برای تزیین:
  • رنگ غذا سیاه، آبی، بنفش و سبز
  • پودر نیلی و نقره ای
  • رنگ سفید
  • مروارید نقره ای
  • قلم نازک
  • ورق کیکپختن کیک کهکشانی

روش پختن کیک عروسی کهکشانی

فر را ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. کره را با شکلات ۳۰ ثانیه در فر گذاشته و ذوب کنید. وقتی به جوش آمد خارج کنید  و بگذارید کمی سرد شود.

داستان بخوان

شکر و آرد را در یک کاسه بزرگ ترکیب کرده و سپس با دست هم بزنید و نمک اضافه کنید. در یک کاسه جداگانه، تخم مرغ را با خامه ترش مخلوط کرده و سپس به ترکیبات خشک اضافه کنید و به خوبی ترکیب کنید. در مخلوط شکلات سرد شده را اضافه کرده تا زمانی که یک خمیر شکلاتی صافی بدست آورید.

سپس قهوه داغ را اضافه کرده و مخلوط را به دو ظرف تقسیم کنید و ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بگذارید در فر بپزد. سپس ۱۰ دقیقه روی اجاق گذاشته و سپس به یک قفسه سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شود.

تهیه مواد خامه کره ای:

با استفاده از یک میکسر کره را با شکر یخ زده مخلوط کنید. وانیل و یک کم نمک اضافه کرده و سپس شیر را ریخته و مخلوط کنید و کنار بگذارید.

هر یک از کیک های سرد را به دو قسمت تقسیم کنید. سپس شکلات های تیکه ای را در مواد خامه ای ریخته و سپس کیک را با خامه کره ای سفید کامل بپوشانید و در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. مابقی خامه کره را به چهار قسمت تقسیم کنید و در هر کدام  رنگ غذای سیاه، آبی، سبز و بنفش بریزید.

با استفاده از یک چاقوی پالت، کیک را به صورت ضربدری از مواد رنگی تززین کنید و در بعضی نقاط رنگ ها را با هم مخلوط کنید. طوری که به رنگ کهکشان در بیاید.

با استفاده از قلم می توانید ستاره و ماه روی کیک در آورید. کیک آماده را چند ساعتی در یخچال گذاشته و سپس سرو کنید.

پادکست شعر گوش کن

درست کردن کیک کهکشانی

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید
نشر فرشید پرس نخستین نشر اینترنتی