طرز تهیه کیک کهکشانی

کیک کهکشانی

کیک کهکشانی ( به انگلیسی : Galaxy cake ) برای استفاده در جشن ها و میهمانی هاست. این دستور کیک جدید و ترجمه شده، امیدواریم از پختن آن لذت ببرید.

درست کردن کیک کهکشانی

مواد لازم برای تهیه کیک کهکشانی

250 گرم کره
200 گرم شکلات تیره ( 70٪ جامدات کاکائو )
350 گرم شکر قهوه ای
200 گرم آرد
1 قاشق چای خوری بیکربنات سدیم
1/2 قاشق نمک
4 عدد تخم مرغ بزرگ
300 میلی لیتر خامه ترش
100 میلی لیتر قهوه داغ ( اسپرسو )
برای داخل کیک:
250 گرم شکلات تیکه ای
397 گرم کارامل
1 قاشق چایخوری نمک دریایی
برای خامه:
400 گرم کره نرم شده در دمای اتاق
800 گرم شکر یخ زده
2 قاشق چایخوری وانیل
4 قاشق غذاخوری شیر
برای تزیین:
رنگ غذا سیاه، آبی، بنفش و سبز
پودر نیلی و نقره ای
رنگ سفید
مروارید نقره ای
قلم نازک
ورق کیک

جدول ارزش غذایی کیک کهکشانی

جدول ارزش غذایی کیک کهکشانی

719 کیلو کالری
چربی 38 گرم
اشباع شده 23 گرم
کربوهیدرات ها 87 گرم
قندها 78 گرم
فیبر 2 گرم
پروتئین 5 گرم
نمک 0.8 گرم

پختن کیک کهکشانی

روش پختن کیک عروسی کهکشانی

فر را تا 180 درجه سانتيگراد گرم کنید. کره را با شکلات 30 ثانیه در فر گذاشته و ذوب کنید. وقتی به جوش آمد خارج کنید  و بگذارید کمی سرد شود.
شکر و آرد را در یک کاسه بزرگ ترکیب کرده و سپس با دست هم بزنید و نمک اضافه کنید. در یک کاسه جداگانه، تخم مرغ را با خامه ترش مخلوط کرده و سپس به ترکیبات خشک اضافه کنید و به خوبی ترکیب کنید. در مخلوط شکلات سرد شده رزا اضافه کرده تا زمانی که یک خمیر شکلاتی صاف بدست آورید. سپس قهوه داغ را اضافه کرده و مخلوط را به دو ظرف تقسیم کنید و 40 تا 45 دقیقه بگذارید در فر بپزد. سپس 10 دقیقه روی اجاق گذاشته و سپس به یک قفسه سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شود.
تهیه مواد خامه کره ای:
با استفاده از یک میکسر کره را با شکر یخ زده مخلوط کنید. وانیل و یک کم نمک اضافه کرده و سپس شیر را ریخته و مخلوط کنید و کنار بگذارید.
هر یک از کیکهای سرد را به دو قسمت تقسیم کنید. سپس شکلات های تیکه ای را در مواد خامه ای ریخته و سپس کیک را با خامه کره ای سفید کامل بپوشانید و در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. مابقی خامه کره را به چهار قسمت تقسیم کنید و در هر کدام  رنگ غذای سیاه، آبی، سبز و بنفش بریزید.
با استفاده از یک چاقوی پالت، کیک را به صورت ضربدری از مواد رنگی تززین کنید و در بعضی نقاط رنگ هار را با هم مخلوط کنید. طوری که به رنگ کهکشان در بیاید.
با استفاده از قلم می توانید ستاره و ماه روی کیک در آورید. کیک آماده را چندساعتی در یخچال گذاشته و سپس سرو کنید.

درست کردن کیک کهکشانی

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی