طرز تهیه کیک اسنک زنجبیلی

کیک اسنک زنجبیلی

کیک اسنک زنجبیلی خامه ای ( به انگلیسی : Moist Gingerbread Spice Snack Cake ) کیک خامه ای با عطر و طعمی خاص و خوشمزه است. خواص زنجبیل عبارتند از:

طراحی سایت اینترنتی

خواص زنجبیل

در ۱۰۰ گرم زنجبیل:
۷۹ کالری
۱۷٫۸۶ گرم کربوهیدرات
۳٫۶ گرم فیبر
۳٫۵۷ گرم پروتئین
۰ گرم شکر
۱۴ میلی گرم سدیم
۱٫۱۵ گرم آهن
۷٫۷ میلی گرم ویتامین C
۳۳ میلی گرم پتاسیم

درست کردن کیک اسنک زنجبیلی

مواد لازم برای تهیه کیک اسنک زنجبیلی

  • ۲ فنجان ( ۲۵۰ گرم ) آرد همه منظوره
  • ۱ قاشق چای خوری سودا
  • ۱ و ۱/۲ قاشق چای خوری زنجبیل
  • ۱ و ۱/۲ قاشق چای خوری دارچین
  • ۱/۴ قاشق چای خوری گل میخک
  • ۱/۴ قاشق چای خوری نمک
  • ۳/۴ فنجان ( ۱۸۰ میلی لیتر ) ملاس ( عصاره نیشکر Molasses )
  • ۳/۴ فنجان ( ۱۸۰ میلی لیتر ) آب گرم
  • ۱/۲ فنجان ( ۱۱۵ گرم ) کره نرم شده
  • ۱/۳ فنجان ( ۶۷ گرم ) شکر قهوه ای
  • ۱ عدد تخم مرغ بزرگ
  • ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل
    مواد کرم رویه:
  • ۲۲۴ گرم پنیر خامه ای پرچرب
  • ۲ قاشق غذاخوری ( ۳۰ گرم ) کره نرم شده
  • ۱ و ۳/۴ فنجان ( ۲۱۰ گرم ) شکر قنادی
  • ۱ قاشق غذا خوری ( ۱۵ میلی لیتر ) کرم یا شیر
  • ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • اختیاری: ۲ قاشق چای خوری شربت افرا
  • اختیاری: زغال اخته برای تزییندستور پختن کیک اسنک زنجبیلی

روش تهیه کیک اسنک زنجبیلی

طبقه پایینی فر را با درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت ( ۱۷۷ درجه سانتیگراد ) از پیش گرم کنید. یک ظرف ۹ اینچی را روغن بزنید و کنار بگذارید.

داستان بخوان

در یک کاسه متوسط، آرد، سودا، زنجبیل، دارچین، میخک، و نمک را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه دیگر ملاس و آب گرم را با هم مخلوط کنید.ملاس یا عصاره نیشکر

در یک کاسه بزرگ کره را با سرعت بالا بزنید تا صاف و خامه ای شود. شکر قهوه ای را اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه با سرعت بالا بزنید تا کاملا با هم مخلوط شود. تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و خوب بزنید. سپس سرعت همزن را کم کرده و مواد خشک را در سه مرحله با مخلوط ملاس بطور متناوب اضافه کنید تا خمیر یکدست شود.
خمیر را داخل ظرف بریزید و در فر بگذارید. حدود ۳۵ دقیقه زمان می برد تا بپزد. سپس از فر خارج کرده و بگذارید سرد شود.

تهیه رویه: در یک کاسه پنیر خامه ای و کره را با سرعت متوسط حدود ۲ دقیقه بزنید. شکر، شیر و عصاره وانیل را اضافه کنید. خوب بزنید تا یکدست شود. سپس روی کیک ریخته و همه جای آن پخش کنید. سپس کیک را برش زده و سرو کنید.

پادکست شعر گوش کن

این کیک به مدت ۵ روز در یخچال قابل نگهداری است. و حتی به مدت ۲ ماه در فریزر می توانید نگهداری کنید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید
نشر فرشید پرس نخستین نشر اینترنتی