طرز تهیه کیک اسفنجی نوتلا

کیک اسفنجی نوتلا

کیک اسفنجی نوتلا ( به انگلیسی : Nutella Pound Cake ) نوعی کیک اسفتجی Pound است که در آن از نوتلا استفاده می کنیم. نوتلا محصولی است که از آجیل و شکلات تهیه می شود و بسیار مقوی و خوشمزه است.

درست کردن کیک اسفنجی نوتلا

مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی نوتلا

  • 4 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 2 قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • 1 و 1/2 فنجان ( 190 گرم ) آرد
  • 3/4 قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • 1/2 قاشق چای خوری دارچین
  • 1/4 قاشق چای خوری نمک
  • 1 فنجان ( 230 گرم ) کره نرم شده
  • 1 فنجان ( 200 گرم ) شکر
  • 3/4 فنجان نوتلا

دستور پختن کیک اسفنجی نوتلا

روش تهیه کیک اسفنجی نوتلا

فر را 325 درجه فارنهایت گرم کنید. ظرف مستطیلی 9×5 اینچی را چرب کنید.

در یک کاسه متوسط تخم مرغ و عصاره وانیل را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه کوچک دیگر، آرد، بکینگ پودر، دارچین و نمک را با هم ترکیب کنید.

در کاسه کره نرم شده و شکر را با سرعت متوسط با مخلوط کن بزنید سپس مخلوط تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و تا زمانی که صاف و روشن شود ادامه دهید.

یک سوم خمیر را جدا کرده و نوتلا را در آن بریزید و مخلوط کنید. سپس مابقی خمیر را در قالب کیک ریخته و و خمیر نوتلا را روی آن ریخته و با قاشقی کمی هم بزنید تا بصورت راه راه در آن دیده شود. سپس 50-60 دقیقه در فر گذاشته تا بپزید. بعد از 25 دقیقه قالب را در فویل آلومینیومی پوشانده و دوباره در فر بگذارید تا زمان 50 دقیقه ای کامل در فر باشد و بپزد و کمی قهوه ای شود.

بعد از فر خارج کرده و روی قفسه سیمی بگذارید تا خنک شود و بعد برش بزنید و سرو نمایید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید
error: Content is protected !!