طرز تهیه کیک پیناتا

کیک پیناتا

کیک پیناتا یا پیناتا کیک ( به انگلیسی : Pinata Cake ) کیک تولد دو یا سه طبقه است که فوق العاده شیک و فانتزی تهیه می شود و مانند آبشار شکلات داخل آن سرازیر می شود. پیشنهاد می کنیم حتما بپزید.

طراحی سایت اینترنتی

درست کردن کیک پیناتا

مواد لازم برای پختن کیک پیناتا

مواد لازم برای تهیه کیک پیناتا

  • ۳ و ۳/۴ فنجان ( ۴۳۱ گرم ) آرد همه منظوره
  • ۳/۴ قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • ۳/۴ قاشق چای خوری سودا
  • ۱ قاشق چای خوری نمک
  • ۱ و ۱/۲ فنجان ( ۳۴۵ گرم ) کره نرم شده
  • ۲ فنجان ( ۴۰۰ گرم ) شکر دانه ای
  • ۳ عدد تخم مرغ بزرگ
  • ۴ عدد زرده تخم مرغ بزرگ
  • ۳ قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • ۱ و ۱/۲ فنجان (۳۶۰ میلی لیتر) شیر پرچرب
    مواد فراستد:
  • ۱ فنجان ( ۲۳۰ گرم ) کره نرم شده
  • ۴ و ۱/۲ فنجان ( ۵۴۰ گرم ) شکر قنادی
  • ۳/۴ فنجان ( ۶۵ گرم ) پودر کاکائو
  • ۱/۲ فنجان ( ۱۲۰ میلی لیتر ) شیر
  • ۱ قاشق غذاخوری سبوس ذرت
  • ۲ قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • ۱/۸ قاشق چای خوری نمک
  • تقریبا ۲ فنجان آب نبات رنگی، شکلات چیپسی برای داخل و تزیین کیک

پختن کیک پیناتا

روش تهیه کیک پیناتا

فر را ۳۵۰ درجه فارنهایت ( ۱۷۷ درجه سانتیگراد ) گرم کنید.

داستان بخوان

ظرف پختی با اندازه ی ۹ اینچی چرب کنید و کنار بگذارید.

تهیه کیک: آرد، بکینگ پودر و سودا را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید. با همزن کره را با سرعت بالا بزنید تا تا کرم صاف و خامه ای شود. شکر را اضافه کنید و برای ۵ دقیقه کامل با سرعت بالا بزنید. سپس یک تخم مرغ کامل را اضافه کرده و بزنید. یکی یکی تخم مزغ ها را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. و در آخر عصاره وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید.

سپس مواد خشک را مخلوط کرده و به کره اضافه کنید. هم بزنید تا خمیر یکدست شود. سپس در ظرف پخت ریخته و در فر بگذارید.

به مدت ۲۵ دقیقه در فر بگذارید بپزد. سپس بیرون آورده و روی قفسه سیمی بگذارید تا خنک شود.

تهیه فراستد: کره را در میکسر ریخته و با سرعت بالا حدود ۴ دقیقه بزنید. شکر و کاکائو را با هم مخلوط کنید. به تدریج به کره اضافه کنید، سپس شیر، سبوس ذرت، وانیل و نمک را اضافه کنید. به مدت ۴ دقیقه بزنید. اگر سفت شد کمی شیر به آن اضافه کنید.

قالب زدن کیک: یک قالب ۴ اینچی بردارید ( من از یک فنجان بزرگ نازک استفاده می کنم ) و یک سوراخ در وسط کیک ایجاد کنید.

قالب زدن کیک پیناتا

یکی یکی هر طبقه کیک را برش بزنید. سپس روی لایه اول کرم شکلاتی را بزنید:

عکس رویه شکلاتی کیک پیناتا

بین دو لایه کیک مواد کرم را ریخته و پر کنید.

لایه شکلاتی کیک پیناتا

سپس حفره وسط را با آب نبات پر کنید.

شکلات های رنگی وسط کیک پیناتا

سپس کیک را تزیین کرده و بعد از اینکه چند ساعتی در یخچال گذاشتید بیرون آورده و برش بزنید.

تزیین کیک پیناتا

نکته آشپزی:

پادکست شعر گوش کن

حتما آرد را از قبل الک کنید.
روی کیک را حتما با فراستد تزیین کنید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید
نشر فرشید پرس نخستین نشر اینترنتی