طرز تهیه پودینگ پریسکو

پودینگ پریسکو

پودینگ پریسکو ( به پرتغالی : Priscos De Abade ) یک نوع پودینگ اصیل پرتغالی است که با تخم مرغ درست می شود. فوق العاده مقوی و پر انرژی است.

درست کردن پودینگ پریسکو

مواد لازم برای تهیه پودینگ پریسکو

مواد شربت:
200 گرم شکر
130 میلی لیتر آب
مواد پودینگ:
400 گرم شکر
500 میلی لیتر آب
40 گرم روغن حیوانی
2 چوب دارچین
مقداری پوست لیمو
15 زرده تخم مرغ

روش پختن پودینگ پریسکو

شکر گرم با 1/2  فنجان آب در یک کاسه کوچک روی حرارت بالا قرار دهید و هم بزنید.
هنگامی که شکر به رنگ بنفش درآمد، حرارت را به حداقل کاهش دهید و سپس 1 بطری آب باقی مانده را اضافه کنید، هم بزنید و از روی شعله بردارید.
شربت را در ظرف پودینگ بریزید.

درست کردن پودینگ

روش پختن پودینگ

آب را با حرارات بالا جوش آورید. روغن حیوانی، دارچین و پوست لیمو را در ظرف آب بریزید و اجازه دهید شربت به آرامی به دمای 103 ºC یا 217 ºF برسد.
فر را به دمای 250 درجه سانتیگراد یا 482 درجه فارنهایت گرم کنید. زرده تخم مرغ را جدا کرده و الک کنید.
زرده ها را به شربت بالایی اضافه کنید، دوباره آن را الک کنید و سپس در ظرفی که قبلا شربت را ریخته بودید بریزید.
روی ظرف را با 2 ورق فویل آلومینیومی به خوبی بپوشانید. آن را در یک ظرف آب قرار دهید و آن را در حدود 1 ساعت در فر بگذارید.
سپس درآورده و روی قفسه سیمی بگذارید تا سرد شود. بعد از سرد شدن حدود 4 ساعت در یخچال بگذارید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی