طرز تهیه پودینگ پریسکو

پودینگ پریسکو

پودینگ پریسکو ( به پرتغالی : Priscos De Abade ) یک نوع پودینگ اصیل پرتغالی است که با تخم مرغ درست می شود. فوق العاده مقوی و پر انرژی است.

طراحی سایت اینترنتی

درست کردن پودینگ پریسکو

مواد لازم برای تهیه پودینگ پریسکو

مواد شربت:

  • ۲۰۰ گرم شکر
  • ۱۳۰ میلی لیتر آب
    مواد پودینگ:
  • ۴۰۰ گرم شکر
  • ۵۰۰ میلی لیتر آب
  • ۴۰ گرم روغن حیوانی
  • ۲ چوب دارچین
  • مقداری پوست لیمو
  • ۱۵ زرده تخم مرغ

روش پختن پودینگ پریسکو

شکر را با ۱/۲  فنجان آب در یک کاسه کوچک ریخته و روی حرارت بالا قرار دهید و هم بزنید.

هنگامی که شکر به رنگ بنفش درآمد، حرارت را به حداقل کاهش دهید و سپس ۱ بطری آب باقی مانده را اضافه کنید، هم بزنید و از روی شعله بردارید.

داستان بخوان

شربت را در ظرف پودینگ بریزید.

درست کردن پودینگ

روش پختن پودینگ

آب را با حرارات بالا جوش آورید. روغن حیوانی، دارچین و پوست لیمو را در ظرف آب بریزید و اجازه دهید شربت به آرامی به دمای ۱۰۳ ºC یا ۲۱۷ ºF برسد.

فر را به دمای ۲۵۰ درجه سانتیگراد یا ۴۸۲ درجه فارنهایت گرم کنید. زرده تخم مرغ را جدا کرده و الک کنید.

زرده ها را به شربت بالایی اضافه کنید، دوباره آن را الک کنید و سپس در ظرفی که قبلا شربت را ریخته بودید بریزید.

روی ظرف را با ۲ ورق فویل آلومینیومی به خوبی بپوشانید. آن را در یک ظرف آب قرار دهید و آن را در حدود ۱ ساعت در فر بگذارید.

پادکست شعر گوش کن

سپس در آورده و روی قفسه سیمی بگذارید تا سرد شود. بعد از سرد شدن حدود ۴ ساعت در یخچال بگذارید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید
نشر فرشید پرس نخستین نشر اینترنتی