طرز تهیه کیک تمشک شکلاتی

کیک تمشک شکلاتی

کیک تمشک شکلاتی ( به انگلیسی : Raspberry Chocolate Chip Layer Cake ) کیک تمشک با لایه شکلاتی است. طرز تهیه کیک تمشک خونگی را به شما آموزش می دهیم. در این کیک از شکلات چیپسی استفاده می کنیم.

طراحی سایت اینترنتی

درست کردن کیک تمشک شکلاتی

مواد لازم برای پختن کیک تمشک شکلاتی

مواد لازم برای تهیه کیک تمشک شکلاتی

  • ۳ و ۱/۴ فنجان ( ۴۰۵ گرم ) آرد
  • ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • ۱/۲ قاشق چای خوری سودا
  • ۳/۴ قاشق چای خوری نمک
  • ۱ فنجان ( ۲۳۰ گرم ) کره ذوب شده
  • ۱ و ۳/۴ فنجان ( ۳۵۰ گرم ) شکر دانه ای
  • ۲ عدد تخم مرغ بزرگ
  • ۲ فنجان ( ۴۸۰ میلی لیتر ) شیر پرچرب
  • ۲ قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • ۱ و ۱/۴ فنجان ( ۱۵۵ گرم ) تمشک، تازه یا یخ زده
  • ۳/۴ فنجان ( ۱۳۵ گرم ) شکلات خرد شده
    سس شکلات:
  • ۱ فنجان ( ۲۳۰ گرم ) کره نرم شده
  • ۳-۴ قاشق چایخوری شکر
  • ۳/۴ فنجان ( ۶۳ گرم ) پودر کاکائو
  • ۳ – ۵ قاشق ( ۴۵-۷۵ میلی لیتر ) کرم سفت
  • ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • نمک مقداری
  • اختیاری: خرده شکلات و تمشک برای تزیین

تمشک تازه

روش تهیه کیک تمشک شکلاتی

فر را ۳۵۰ درجه فارنهایت ( ۱۷۷ درجه سانتیگراد ) گرم کنید.

داستان بخوان

سه قالب کیک ۹ اینچی را با روغن آفتابگردان چرب کنید.

تهیه کیک: آرد، بکینگ پودر و سودا را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید. کره را در ظرفی ریخته و در مایکروویو گذاشته و ذوب کنید. سپس تخم مرغ، شیر و عصاره ی وانیل و شکر گرانول را اضافه کرده و به آرامی مواد مایع را به مواد خشک ترکیب کنید. سپس مقداری از خرده شکلات و تمشک را در خمیر ریخته و کمی هم بزنید.

خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم کرده و در سه قالب ریخته و ۲۲-۲۴ دقیقه در فر بگذارید تا بپزد. روی کیک ها می توانید فویل آلومینیومی بکشید تا خیلی قهوه ای نشود. بعد از پخت، از فر خارج کرده و روی قفسه سیمی بگذارید تا خنک شود.

تهیه سس شکلات: کره را با مخلوط کن ۳-۴ دقیقه بزنید. ۳ فنجان شکر قنادی و ۳/۴ فنجان پودر کاکائو را اضافه کنید. سه قاشق سوپ خوری کرم را اضافه کرده و هم بزنید اگر می خواهید سس سفت تری داشته باشید یک قاشق دیگر کرم اضافه کنید. نمک را نیز اضافه کنید.

دستور پخت کیک تمشک شکلاتی

پادکست شعر گوش کن

روی لایه کیک اول با چاقوی باریک سس شکلات بریزید و صاف کنید. سپس دو لایه بعدی را گذاشته و باز سس بریزید و بعد لایه آخر را بگذارید. سپس با چاقو سس را در همه ظرف های کیک بزنید و کامل کیک را پوشش دهید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید
نشر فرشید پرس نخستین نشر اینترنتی