طرز تهیه رولت خامه ای توت فرنگی

رولت خامه ای توت فرنگی

یکی از لذیذترین کیک ها، رولت خامه ای است. توت فرنگی طعم جذابی دارد و از خوردن آن سیر نمی شوید. در این مطلب آموزش پخت رولت خامه ای توت فرنگی را به شما یاد می دهیم.

طراحی سایت اینترنتی

درست کردن رولت خامه ای توت فرنگی

مواد لازم برای تهیه رولت خامه ای توت فرنگی

  • آرد سفید ۱۲۰ گرم
  • آرد ذرت ۳۰ گرم
  • آب‌ جوش ۲ قاشق غذاخوری
  • شکر ۱۵۰ گرم
  • تخم مرغ ۶ عدد
  • وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری

طرز پختن رولت خامه ای توت فرنگی

روش پختن رولت خامه ای توت فرنگی

زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را جدا کرده و هم بزنید. به زرده، شکر و وانیل اضافه کنید تا کرم رنگ شود، بعد آب جوش را اضافه کرده هم بزنید.

در این هنگام سفیده زده شده را افزوده و آرام بزنید. آرد و بکینگ‌پودر را مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید و آرام با همزن بزنید.

داستان بخوان

فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کرده، قالبی را که کف آن کاغذ پهن کرده‌اید آماده کنید. ( قالب به شکل مربع یا مستطیل باشد و مواد کیک باید به اندازه یک سانتیمتر قالب را پر کند ).

مواد را در قالب ریخته و به مدت ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا بپزد.

توجه داشته باشید کیک خشک نشود. بعد کیک را از فر خارج و آن را از طول لوله کنید ( می توانید از پارچه نمدار برای لوله کردن کیک استفاده کنید ) و بگذارید تا خنک شود. بعد خامه زده‌شده را روی کیک ریخته و صاف کرده و آن را باز لوله کنید. بعد روی رولت را با خامه و توت‌فرنگی تزئین کنید.

پادکست شعر گوش کن

برای تهیه خامه زده شده، ۲۰۰ گرم خامه ساده را با دو قاشق پودر شکر و ۲۰۰ گرم خامه قنادی هم بزنید تا فرم بگیرد.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید
نشر فرشید پرس نخستین نشر اینترنتی