طرز تهیه برونی شکلاتی خونگی

برونی شکلاتی خونگی

برونی شکلاتی خونگی ( ترجمه اصلی آن : برونی شکلاتی تابه ای و به انگلیسی : Ultimate Skillet Brownie ) با شکلات خالص پخته می شود و برای تزیین آن از بستنی و سس شکلات استفاده می کنند.

درست کردن برونی شکلاتی خونگی

مواد لازم برای تهیه برونی شکلاتی تابه ای

10 قاشق غذاخوری ( 144 گرم ) کره
228 گرم شکلات به طور خرد شده
1 فنجان ( 200 گرم ) شکر گرانول
3 عدد تخم مرغ بزرگ
1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
1/2 فنجان + 2 قاشق غذا خوری ( 80 گرم ) آرد
2 قاشق غذا خوری ( 11 گرم ) پودر کاکائو
1/4 قاشق چای خوری نمک
1 فنجان ( 180 گرم ) شکلات چیپسی
بستنی، سس شکلات، گیلاس برای تزیین

روش تهیه برونی شکلاتی تابه ای

کره و شکلات خرد شده را در یک ظرف ریخته و با حرارت متوسط ​​ذوب کنید و در حدود 5 دقیقه دائم هم بزنید. سپس از روی شعله بردارید. از گرما خارج شود و ده دقیقه بگذارید سرد شود.
تابه را آماده کرده و فر را با درجه حرارت 350 درجه فارنهایت ( 177 درجه سانتیگراد ) را از قبل گرم کنید. ظرف مخصوص را چرب کنید.
شکر گرانول را به مخلوط شکلات اضافه کنید. تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و بزنید تا صاف شود.

تهیه شکلات برونی شکلاتی تابه ای

به آرامی آرد، پودر کاکائو و نمک را ترکیب کنید و به مخلوط اضافه کنید. پس از آن شکلات چیپسی را بریزید.

روش پخت برونی شکلاتی خونگی

خمیر را در ظرف ریخته و در فر گذاشته تا بپزد. بعد از 30-32 دقیقه که پخته شد از فر خارج کرده و به مدت 10 دقيقه اجازه دهید خنک شود. سپس با بستنی وانیلی، سس شکلات و گیلاس تزیین کنید.

تزیین شیرنی برونی شکلاتی

نکته آشپزی: برای بهتر شدن طعم و بافت برونی، از شکلات خالص با کیفیت استفاده کنید.
حتما از شکر گرانول استفاده کنید.
بهترین ظرف برای این برونی، ظرف با پهنای 10 اینچی است.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی