طرز تهیه برونی شکلاتی خونگی

برونی شکلاتی خونگی

برونی شکلاتی خونگی ( ترجمه اصلی آن : برونی شکلاتی تابه ای و به انگلیسی : Ultimate Skillet Brownie ) با شکلات خالص پخته می شود و برای تزیین آن از بستنی و سس شکلات استفاده می کنند.

طراحی سایت اینترنتی

درست کردن برونی شکلاتی خونگی

مواد لازم برای تهیه برونی شکلاتی تابه ای

  • ۱۰ قاشق غذاخوری ( ۱۴۴ گرم ) کره
  • ۲۲۸ گرم شکلات به طور خرد شده
  • ۱ فنجان ( ۲۰۰ گرم ) شکر گرانول
  • ۳ عدد تخم مرغ بزرگ
  • ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • ۱/۲ فنجان و ۲ قاشق غذا خوری ( ۸۰ گرم ) آرد
  • ۲ قاشق غذا خوری ( ۱۱ گرم ) پودر کاکائو
  • ۱/۴ قاشق چای خوری نمک
  • ۱ فنجان ( ۱۸۰ گرم ) شکلات چیپسی
  • بستنی، سس شکلات، گیلاس برای تزیین

روش تهیه برونی شکلاتی تابه ای

کره و شکلات خرد شده را در یک ظرف ریخته و با حرارت متوسط ​​ذوب کنید و در حدود ۵ دقیقه دائم هم بزنید.

سپس از روی شعله بردارید و ده دقیقه بگذارید سرد شود.

تابه را آماده کرده و فر را با درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت ( ۱۷۷ درجه سانتیگراد ) از قبل گرم کنید. ظرف مخصوص را چرب کنید.

داستان بخوان

شکر گرانول را به مخلوط شکلات اضافه کنید. تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و بزنید تا صاف شود.

تهیه شکلات برونی شکلاتی تابه ای

به آرامی آرد، پودر کاکائو و نمک را ترکیب کنید و به مخلوط اضافه کنید. پس از آن شکلات چیپسی را بریزید.

روش پخت برونی شکلاتی خونگی

خمیر را در ظرف ریخته و در فر گذاشته تا بپزد. بعد از ۳۰-۳۲ دقیقه که پخته شد از فر خارج کرده و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه دهید خنک شود. سپس با بستنی وانیلی، سس شکلات و گیلاس تزیین کنید.

تزیین شیرنی برونی شکلاتی

نکته آشپزی:

پادکست شعر گوش کن

برای بهتر شدن طعم و بافت برونی، از شکلات خالص با کیفیت استفاده کنید.
حتما از شکر گرانول استفاده کنید.
بهترین ظرف برای این برونی، ظرف با پهنای ۱۰ اینچی است.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید
نشر فرشید پرس نخستین نشر اینترنتی