طرز تهیه کیک گردویی

کیک گردویی

کیک گردویی ( به انگلیسی : Walnut cake ) یکی از انواع کیک اسفنجی است که اصالت آن بریتانیایی است و معمولا در آن از قهوه نیز استفاده می شود و طعم بسیار خوشمزه ای دارد.

طراحی سایت اینترنتی

درست کردن کیک گردویی

جدول ارزش غذایی کیک گردویی

۶۲۰ کیلو کالری
چربی ۴۱ گرم
چربی اشباع شده ۲۲ گرم
کربوهیدرات ۵۵ گرم
قند ۳۶ گرم
فیبر ۲ گرم
پروتئین ۷ گرم
نمک ۰٫۸ گرم

جدول ارزش غذایی کیک گردوییمواد لازم برای تهیه کیک گردویی

  • ۲۵۰ گرم کره نرم شده
  • ۱۰۰ میلی لیتر قهوه
  • ۲۸۰ گرم آرد
  • ۲۵۰ گرم شکر طلایی
  • ۱/۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • ۴ عدد تخم مرغ
  • ۱ قاشق غذاخوری عصاره وانیل
  • ۸۵ گرم گردو
  • ۱۰۰ گرم شکر یخ زده
  • ۱۵۰ میلی لیتر خامه
  • ۱۰۰ گرم پنیر خامه ای

روش پختن کیک گردویی

فر را ۱۸۰ درجه سانتیگراد از قبل گرم کنید. ظرف پخت کیک را با کره آغشته کنید.

داستان بخوان

کره، آرد، شکر، بکینگ پودر، تخم مرغ، وانیل و نیمی از قهوه را در یک کاسه بزرگتر ترکیب کنید و با همزن برقی هم بزنید. گردو ریز ریز شده را در خمیر پخش کنید و نیمی از آن را برای تزیین نگه دارید. خمیر را در قالب ریخته و در فر بگذارید. پخت کیک ۲۵-۳۰ دقیقه زمان می برد تا طلایی شود. سپس آن را از فر خارج کرده و روی قفسه سیمی بگذارید تا خنک شود.

برای رویه: شکر، خامه و پنیر خامه ای را با هم مخلوط کنید، سپس ۲ قاشق غذاخوری قهوه باقیمانده را به آن اضافه کنید. پس از مخلوط کردن، روی کیک بریزید و با گردوی باقیمانده و پودر قند تزیین کنید.

پادکست شعر گوش کن

پختن کیک گردویی خانگی

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید
نشر فرشید پرس نخستین نشر اینترنتی