طرز تهیه کیک اکلز

کیک اکلز

کیک اکلز ( به انگلیسی : Eccles cake ) نوعی کیک (کلوچه مانند ) کوچک انگلیسی است که حاوی کشمش یا دیگر میوه‌های خشک شده می‌باشد و نخستین بار در اکلز لانکاشایر ( اینک منچستر بزرگ ) تولید شده است.

درست کردن کیک اکلز

جدول ارزش غذایی کیک اکلز

کالری 445
چربی 23 گرم
چربی اشباع 14 گرم
کربوهیدرات 58 گرم
قند 31 گرم
فیبر 2 گرم
پروتئین 4 گرم
نمک 0.41 گرم

مواد لازم برای پختن کیک اکلز

  • 250 گرم کره
  • 350 گرم آرد معمولی
  • 1/2 لیمو – آب لیمو
    مواد داخل کیک:
  • 25 گرم کره
  • 200 گرم کشمش
  • 50 گرم پوست لیمو خشک شده
  • 100 گرم شکر غلیظ شده ( به انگلیسی Muscovado sugar )
  • 1 قاشق چای خوری دارچین
  • زنجبیل و زیره سبز
  • 1 عدد پوست کامل لیمو یا پرتغال
    برای رویه:
  • 1 عدد سفیده تخم مرغ

طرز تهیه کیک اکلز خانگی

برای تهیه کیک، ابتدا کره را تکه تکه کرده و در فریزر بگذارید تا سفت شود.

آرد را با نصف کره در کاسه ریخته و با میکسر بزنید. سپس آب لیمو و 100 میلی لیتر آب سرد را به آرد اضافه کرده تا خمیر آماده شود. کره بعد از مدت زمانی در آرد آب می شود و جذب آن می شود.

خمیر را روی سطح به اندازه 20 × 30 سانتیمتر با وردنه باز کنید. سپس از وسط دوباره روی خودش بیندازید دوباره باز کنید. بعد از سه بار که این کار را کردید، بگذارید 15 دقیقه روی سطح بماند. سپس آن را حداقل 30 دقیقه قبل از استفاده کردن در یخچال بگذارید.

کره را در یک ظرف بزرگ ریخته و روی حرارت بگذارید. کشمش را اضافه کرده و سپس پوست لیمو خشک شده را نیز اضافه کنید. بعد از آب شدن از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

خمیر را به اندازه 12 سانتیمتر باز کنید و با قالب گرد هشت عدد از خمیر جدا کنید و مابقی خمیر را نیز قالب بزنید. سپس مواد را روی هر کیک ریخته و یک خمیر قالب زده شده را روی آن قرار دهید و لبه هایش را بپیچانید تا مواد از داخلش خارج نشود. سپس با قلمو سفیده تخم مرغ را روی کیک برس کنید.

فر را با دمای 220 درجه سانتيگراد گرم کنيد. کیک ها را در فر به مدت 15-20 دقيقه بگذارید تا طلایی شود. سپس از فر خارج کرده و سرو کنید. این کیک را می توانید با قهوه یا چای میل کنید.

این مطلب را به اشتراک بگذارید
error: Content is protected !!