کیک هویج ( به انگلیسی : Carrot cake ) یکی از انواع کیک های کم چربی و تقریبا رژیمی است. بصورت قالب مستطیل پخته می شود و موقع سرو می بایست آن را بصورت اسلایسی برش بزنید.
درست کردن کیک هویج
جدول ارزش غذایی کیک هویج
217 کیلو کالری
چربی 9 گرم
چربی اشباع شده 1 گرم
کربوهیدرات 31 گرم
قند 21 گرم
فیبر 2 گرم
پروتئین 4 گرم
نمک 0.52 گرم
مواد لازم برای تهیه کیک هویج
- 1 عدد پرتغال متوسط
- 140 گرم کشمش
- 125 میلی لیتر روغن کلزا
- 115 گرم آرد کره ای ساده
- 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
- 1 قاشق چای خوری بیکربنات سدیم
- 1 عدد گردو
- 140 گرم شکر قهوه ای
- 280 گرم هویج ریز ریز شده یا رنده شده
- 2 عدد تخم مرغ
- آرد 115 گرم
برای تزیین: - 100 گرم پنیر نرم
- 100 گرم پنیر خامه ای
- 3 قاشق غذاخوری شکر یخ زده
- 1/2 قاشق چایخوری پوست پرتغال ریز خرد شده یا رنده شده
- 1/2 قاشق چایخوری آب لیمو
روش پخت کیک هویج
فر را تا 160 درجه سانتيگراد گرم کنید.
پوست پرتغال را رنده کنید و 3 قاشق غذاخوري از آب آن جدا کنید. در یک کاسه آب پرتغال را بر روی کشمش بریزید تا خیس بخورد و برای تزیین کیک آماده کنید. مقداری روغن در ظرف کیک بریزید.
آرد را با 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر، بی کربنات سدیم و دارچین مخلوط کنید.
سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کنید. سفیده را در یک کاسه کوچک و زرده را در یک کاسه بزرگ قرار دهید. زرده تخم مرغ را با شکر مخلوط کنید. دو دقیقه بزنید تا فومی شکل شود. به آرامی روغن ریخته و با سرعت کم به خوبی مخلوط کنید. نیمی از آرد اضافه کرده، و نصف دیگر را کم کم اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مخلوط کاملا سفت شود. سپس بکینگ پودر باقیمانده و سفیده تخم مرغ را مخلوط کرده و اضافه کنید.
هویج رنده شده و کشمش را در مخلوط آرد بریزید.
به آرامی هم بزنید. سپس در قالب بریزید و برای 1 ساعت در فر بگذارید بپزد تا حجم آن افزایش یابد و مغز آن خوب بپزد. به مدت 5 دقیقه بگذارید بماند سپس از قالب خارج کرده و روی یک قفسه سیمی قرار دهید.
برای تزیین: پنیر نرم، پنیر خامه ای، شکر یخ زده و پرتغال را با هم مخلوط کنید و بعد آب لیمو را اضافه کنید. کیک را با مواد تهیه شده تزیین کرده و برش بزنید و سرو کنید. این کیک به مدت 5 روز در دمای خنک قابل نگهداری کنید.