یکی از لذیذترین کیک ها، رولت خامه ای است. توت فرنگی طعم جذابی دارد و از خوردن آن سیر نمی شوید. در این مطلب آموزش پخت رولت خامه ای توت فرنگی را به شما یاد می دهیم.
درست کردن رولت خامه ای توت فرنگی
مواد لازم برای تهیه رولت خامه ای توت فرنگی
- آرد سفيد 120 گرم
- آرد ذرت 30 گرم
- آب جوش 2 قاشق غذاخوری
- شكر 150 گرم
- تخم مرغ 6 عدد
- وانيل 1/2 قاشق چايخوری
- بكينگ پودر 1 قاشق چايخوری
روش پختن رولت خامه ای توت فرنگی
زرده و سفيده تخممرغها را جدا كرده و هم بزنید. به زرده، شكر و وانيل اضافه کنید تا كرم رنگ شود، بعد آب جوش را اضافه كرده هم بزنید.
در اين هنگام سفيده زده شده را افزوده و آرام بزنید. آرد و بكينگپودر را مخلوط كرده و به مواد اضافه کنید و آرام با همزن بزنید.
فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم كرده، قالبی را كه كف آن كاغذ پهن كردهايد آماده کنید. ( قالب به شكل مربع يا مستطيل باشد و مواد كيک بايد به اندازه يك سانتیمتر قالب را پر كند ).
مواد را در قالب ريخته و به مدت 15 دقيقه در فر بگذارید تا بپزد.
توجه داشته باشيد كيک خشک نشود. بعد كيک را از فر خارج و آن را از طول لوله کنید ( می توانيد از پارچه نمدار برای لوله كردن كيک استفاده كنيد ) و بگذارید تا خنک شود. بعد خامه زدهشده را روی كيک ريخته و صاف كرده و آن را باز لوله کنید. بعد روی رولت را با خامه و توتفرنگی تزئين کنید.
برای تهيه خامه زده شده، 200 گرم خامه ساده را با دو قاشق پودر شكر و 200 گرم خامه قنادی هم بزنید تا فرم بگيرد.