کیک موز با فراستد پنیرخامه ای ( به انگلیسی : Banana cake ) برای مجلس و میهمانی تهیه می شود. تهیه فراستد با پنیرخامه ای و کره برای تزیین کیک فوق العاده لذت بخش است که آن را به شما آموزش می دهیم.
درست کردن کیک موز
مواد لازم برای تهیه کیک موز
- 3 عدد موز بزرگ رسیده
- 3 فنجان ( 375 گرم ) آرد
- 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
- 1 قاشق چای خوری سودا
- 1 قاشق چای خوری دارچین
- 1/2 قاشق چای خوری نمک
- 3/4 فنجان ( 170 گرم ) کره نرم شده
- 1 فنجان ( 200 گرم ) شکر دانه ای
- 1/2 فنجان ( 100 گرم ) شکر قهوه ای
- 3 عدد تخم مرغ بزرگ
- 2 قاشق چای خوری عصاره وانیل
- 1 و 1/2 فنجان ( 360 میلی لیتر ) شیر پر چرب
مواد فراستد پنیرخامه ای: - 1/2 فنجان ( 115 گرم ) کره
- 350 گرم پنیر پر چرب و نرم شده
- 4 فنجان ( 480 گرم ) شکر قنادی
- 2 قاشق چای خوری عصاره وانیل
- 1/2 قاشق چای خوری نمک
روش پختن کیک موز
فر را 350 درجه فارنهایت ( 177 درجه سانتیگراد ) از قبل گرم کنید. سه عدد ظرف کیک را روغن زده و کنار بگذارید.
برای صرفه جویی در زمان، از قبل کره را به هشت قسمت تقسیم کرده و در فریزر بگذارید.
تهیه کیک: موز را در مخلوط کن بریزید و له کنید. آرد، بکینگ پودر، سودا، دارچین و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
با استفاده از یک مخلوط دستی کره، شکر قنادی و شکر قهوه ای را با سرعت بالا تا دو دقیقه مخلوط کنید. سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید. با سرعت متوسط هم بزنید تا خوب ترکیب شود، سپس موز را اضافه کنید. سپس مواد خشک مخلوط شده را در سه مرحله اضافه کرده و هم بزنید.
مخلوط خمیر را به طور مساوی بین 3 ظرف تقسیم کنید. 22-26 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد. با یک چنگال تست کنید که پخته باشد.
کیک ها را از اجاق بیرون بیاورید و روی قفسه سیمی بگذارید تا خنک شود.
تهیه فراستد پنیر خامه ای: کره تقسیم شده که در فریزر گذاشتید را بیاورید و در ظرفی بریزید و روی شعله متوسط ذوب کنید و کمی هم بزنید. هنگامی که ذوب می شود بگذارید کم کم زرد و در آخر قهوه ای رنگ شود. سپس از روی حرارت بردارید و بلافاصله سرد کنید.
در یک کاسه بزرگ با استفاده از همزن دستی کره ی قهوه ای جامد را با سرعت بالا هم بزنید تا مثل کرم شود. پنیر خامه ای را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا صاف شود. وانیل و نمک را اضافه کرده و با سرعت کم 30 ثانیه بزنید. سپس به سرعت بالا به مدت 2 دقیقه هم بزنید. اگر می خواهید فراستد کمی سفت تر شود، یک چهارم فنجان شکر قنادی به آن اضافه کنید.
تزیین کیک با فراستد: روی هر لایه کیک مقداری از فراستد را ریخته و به طور یکنواخت با کاردک پخش کنید. روی کیک دوم و سوم هم همین کار را انجام دهید.
سه کیک را روی هم گذاشته و سپس با آجیل خرد شده تزیین کنید. سپس در یخچال گذاشته تا خوب خودش را بگیرد.
این کیک به مدت 5 روز در یخچال قابل نگهداری است.