طرز تهیه کیک فانتزی دو رنگ

کیک فانتزی دو رنگ

کیک فانتزی دو رنگ ( به انگلیسی : Gender reveal cake ) نوعی کیک فانتزی است که به دو رنگ آبی ( نماد پسر ) و صورتی ( نماد دختر ) برای جشن و تولد تهیه می شود.

درست کردن کیک فانتزی دو رنگ

مواد لازم برای تهیه کیک فانتزی دو رنگ

  • 3 و 3/4 فنجان ( 410 گرم ) آرد
  • 3/4 قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • 3/4 قاشق چای خوری سودا
  • 1 قاشق چای خوری نمک
  • 1 و 1/2 فنجان ( 345 گرم ) کره نرم شده
  • 1 و 3/4 فنجان ( 350 گرم ) شکر دانه ای
  • 4 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 2 عدد سفیده تخم مرغ
  • 3 قاشق چای خوری ( 15 میلی لیتر ) عصاره وانیل
  • 1 و 1/2 فنجان ( 360 میلی لیتر ) شیر پر چرب
  • 1/2 فنجان ( 95 گرم ) پودر آبی یا صورتی
    مواد کرم:
  • 1 و 3/4 فنجان ( 400 گرم ) کره نرم شده
  • 7 فنجان ( 840 گرم ) شکر قنادی
  • 6 قاشق غذاخوری ( 90 میلی لیتر ) خامه سفت
  • 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • 1/4 قاشق چای خوری نمک

در اینجا یک گالری عکس از کیک فانتزی دو رنگ برای شما قرار می دهیم.

روش پختن کیک فانتزی دو رنگ

فر را تا 350 درجه فارنهایت ( 177 درجه سانتیگراد ) گرم کنید. روغن آفتابگردان را روی ظرف کیک بمالید و چرب کنید.

تهیه خمیر کیک: آرد، بکینگ پودر و سودا را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید. با استفاده از یک همزن برقی کره و شکر را با سرعت بالا به مدت 4 تا 5 دقیقه بزنید. سپس سرعت را کاهش داده، یک تخم مرغ کامل را اضافه کنید. 2 عدد سفیده تخم مرغ و عصاره وانیل را بریزید. و کامل هم بزنید.

سپس با سرعت كم، مواد خشك را در سه مرحله اضافه كنيد و خوب مخلوط کنید تا خمیر یکدست و صاف شود.

خمیر را به سه قسمت تقسیم کنید. یک قسمت را در ظرفی ریخته و رنگ آبی به آن اضافه کنید ( می توانید از شکلات رنگی آبی استفاده کنید ) و یک بخش دیگر در یک ظرف دیگر ریخته و رنگ صورتی به آن استفاده کنید ( می توانید از شکلات رنگی آبی استفاده کنید ). و آن یک قسمت را بگذارید بدون رنگ بماند. سپس هر خمیر را در ظرف پخت بریزید و در فر بگذارید.

حدود 25 دقیقه زمان می برد تا پخته شوند. با یک خلال یا چنگال تست کنید که کیک ها پخته شده باشند. سپس از فر بیرون آورده و بگذارید سرد شود.

برای رویه : در یک کاسه بزرگ با استفاده از یک میکسر کره را با سرعت متوسط ​​هم بزنید تا خامه ای شود. شکر، خامه، عصاره وانیل و نمک را اضافه کنید. با سرعت بالا برای 3 دقیقه هم بزنید. سپس شکر قنادی را اضافه کنید.

تزیین کیک: روی لایه اول خامه را ریخته و با کاردک پخش کنید. و سپس لایه های بعدی را با خامه بپوشانید و یک کیک سه طبقه تهیه کنید. همچنین می توانید به طرق مختلف آن را به سلیقه خودتان تزیین کنید. کیک را به مدت 1-2 روز در یخچال قرار دهید تا خودش را خوب بگیرد. این کیک را می توانید تا 1 هفته نگه دارید.

این مطلب را به اشتراک بگذارید
error: Content is protected !!