باز هم یک شیرینی دیگر با کدو حلوایی! فاج کدو حلوایی ( به انگلیسی : Pumpkin fudge ) برای میهمانی و پذیرایی تهیه می شود.
کدو حلوایی گیاه خوراکی حاوی اکسید های قدرتمند آنتی هیدروکسی است که یک اسید طبیعی در میوه است و سلول های مرده پوست را برطرف کرده و پوست را درخشان می کند. همچنین حاوی ویتامین A است که به تولید سلول های پوستی جدید و نرم تر و جوان تر شدن این بافت کمک می کند.کدو حوایی با داشتن غنی ترین ریزمغذی ها، مجهز به سلاح هایی موثر برای مقابله با بیماری ها است.
درست کردن فاج کدو حلوایی
مواد لازم برای تهیه فاج کدو حلوایی
- 3 فنجان شکلات سفید
- 1/2 شیر پر چرب
- کره به مقدار لازم
- 1/4 فنجان پوره کدو حلوایی
- 1 و نصف قاشق چای خوری ادویه مخصوص پاستا
- مقداری رنگ غذا در صورت تمایل
- 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
- 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
- نصف فنجان شکلات ذوب شده
- شکلات رنگی ریز برای تزیین
روش تهیه فاج کدو حلوایی
ظرف مربعی 8×8 مربع با فویل آلومینیومی بپوشانید.
روغن را به آرامی روی فویل ریخته و پخش کنید.
در یک کاسه متوسط با گرمای متوسط شکلات سفید، شیر پرچرب و کره را با هم ترکیب کنید. هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
پوره کدو حلوایی را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند ( شکلات و کره باید کاملا ذوب شوند ).
در صورت تمایل رنگ غذا را اضافه کنید. نشاسته ذرت را اضافه کرده و سپس وانیل را بریزید. سپس مخلوط را در ظرف ریخته و بگذارید به مدت 4 ساعت در دمای اتاق بماند. اگر می خواهید زودتر ببندد می توانید آن را به مدت 2 ساعت در فریزر بگذارید. بعد با چاقو برش داده و می توانید با شکلات های رنگی یا شکلات سفید تزیین کنید.