کیک سیب و زغال اخته 1 ( به انگلیسی : Cranberry Apple Upside-Down Cake ) با سیب و زغال اخته تهیه می شود. در این کیک از شکر قهوه ای و کیک دارچینی استفاده می کنیم.
درست کردن کیک سیب و زغال اخته
مواد لازم برای تهیه کیک سیب و زغال اخته
مواد رویه:
- 6 قاشق غذاخوری ( 90 گرم ) کره
- 1/2 فنجان ( 100 گرم ) شکر قهوه ای
- 1 سیب متوسط، پوست کنده، خرد شده
- 1 قاشق چایخوری ( 130 گرم ) زغال اخته تازه یا یخ زده
مواد کیک: - 1/2 فنجان ( 115 گرم ) کره نرم شده
- 1 فنجان ( 200 گرم ) شکر قهوه ای
- 2 عدد تخم مرغ بزرگ
- 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
- 1 و 1/2 فنجان ( 190 گرم ) آرد
- 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
- 1 قاشق چایخوری دارچین
- 1/4 قاشق چای خوری گردو
- 1/4 قاشق چای خوری گل میخک
- 1/4 قاشق چای خوری زنجبیل
- 1/3 فنجان (80 میلی لیتر) شیر پرچرب
روش تهیه کیک سیب و زغال اخته
ظرف 9 اینچی را چرب کنید. سیب ها را شسته و خرد کنید.
برای رویه کیک: در یک کاسه کوچک، کره را روی حرارت کم قرار دهید. وقتی ذوب شد شکر قهوه ای را به آن اضافه کرده و بگذارید دو دقیقه روی حرارت بماند تا حباب بزند و قهوه ای طلایی شود. از روی حرارت برداشته و سیب را در آن ریخته و کنار بگذارید.
فر را 325 درجه فارنهایت گرم کنید.
در یک کاسه متوسط، آرد، بکینگ پودر، دارچین، گردو، میخک و زنجبیل را با هم مخلوط کنید.
در یک ظرف دیگر با میکسر کره را حدود یک دقیقه بزنید تا صاف شود. شکر قهوه ای را اضافه کنید و با سرعت متوسط بزنید. بعد زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و کامل بزنید تا یکدست شود. مواد خشك را در سه مرحله اضافه كنيد و مخلوط کنید. اگر خمیر سفت شد دو عدد سفیده تخم مرغ به آن اضافه کنید.
مواد خمیر را در قالب ریخته و مواد سیب را روی آن بریزید و 40-44 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد. سپس فر را خاموش کرده و اجازه دهيد کیک به مدت ده دقیقه در فر بماند. سپس از فر خارج کرده و بگذارید سرد شود و بعد سرو کنید. این کیک به مدت دو روز در هوای خنک قابل نگهداری است.
1- مترجم: زغال اخته آمریکایی Cranberrry