کیک اسفنجی زنجبیلی شکلاتی ( به انگلیسی : Chocolate Gingerbread Bundt Cake ) را با فراستد پنیر خامه ای به شما آموزش می دهیم. این کیک اسفنجی یا Bundt است.
درست کردن کیک اسفنجی زنجبیلی شکلاتی
مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی زنجبیلی شکلاتی
- 1/2 فنجان ( 120 میلی لیتر ) روغن گیاهی
- 1/2 فنجان ( 42 گرم ) پودر کاکائو
- 1/2 فنجان ( 156 گرم ) ملاس تیره
- 3/4 فنجان ( 150 گرم ) شکر قهوه ای
- 2 عدد تخم مرغ بزرگ
- 1/4 فنجان ( 60 میلی لیتر ) شیر پرچرب
- 1 فنجان ( 125 گرم ) آرد همه منظوره
- 3/4 قاشق چای خوری سودا
- 1/2 قاشق چای خوری نمک
- 2 قاشق چای خوری زنجبیل
- 1 قاشق چایخوری دارچین
- 1/4 قاشق چای خوری گل میخک
- 1/4 قاشق چای خوری چمنی
مواد فراستد: - 1/4 فنجان ( 60 گرم ) کره نرم شده
- 4 اونس ( 112 گرم ) پنیر خامه ای نرم شده
- 2-3 فنجان ( 240-360 گرم ) پودر قند
- 2-4 قاشق غذاخوری شیر
- 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
- سس شکلات
روش تهیه کیک اسفنجی زنجبیلی شکلاتی
فر را 325 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. قالبی به اندازه ی 9 اینچ چرب کنید.
روغن گیاهی ( یا روغن نباتی )، ملاس، شکر قهوه ای و 1/4 فنجان آب را در یک قاشق سوپ خوری مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید کاملا حل شوند. سپس از روی حرارات برداشته و بگذارید 5 دقیقه خنک شود.
پس از سرد شدن تخم مرغ و شیر را به مخلوط ملاس اضافه کنید. آرد، پودر کاکائو، سودا، نمک، زنجبیل، دارچین، میخک را در یک کاسه متوسط بریزید و ترکیب کنید. در قالب ریخته و به مدت 30 دقیقه در فر گذاشته تا بپزد. پس از آن از فر خارج کرده و بگذارید سرد شود.
تهیه فراستد: در یک کاسه، پنیر خامه ای و کره را مخلوط کنید و به تدریج شکر قنادی را اضافه کنید. وانیل و شیر را اضافه کرده، و اگر می خواهید به سفتی دلخواهتان برسد شیر اضافه کنید.
فراستد را با قیف روی کیک بریزید و با سس شکلات تزیین کنید.