کیک تمشک شکلاتی ( به انگلیسی : Raspberry Chocolate Chip Layer Cake ) کیک تمشک با لایه شکلاتی است. طرز تهیه کیک تمشک خونگی را به شما آموزش می دهیم. در این کیک از شکلات چیپسی استفاده می کنیم.
درست کردن کیک تمشک شکلاتی
مواد لازم برای تهیه کیک تمشک شکلاتی
- 3 و 1/4 فنجان ( 405 گرم ) آرد
- 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
- 1/2 قاشق چای خوری سودا
- 3/4 قاشق چای خوری نمک
- 1 فنجان ( 230 گرم ) کره ذوب شده
- 1 و 3/4 فنجان ( 350 گرم ) شکر دانه ای
- 2 عدد تخم مرغ بزرگ
- 2 فنجان ( 480 میلی لیتر ) شیر پرچرب
- 2 قاشق چای خوری عصاره وانیل
- 1 و 1/4 فنجان ( 155 گرم ) تمشک، تازه یا یخ زده
- 3/4 فنجان ( 135 گرم ) شکلات خرد شده
سس شکلات: - 1 فنجان ( 230 گرم ) کره نرم شده
- 3-4 قاشق چایخوری شکر
- 3/4 فنجان ( 63 گرم ) پودر کاکائو
- 3 – 5 قاشق ( 45-75 میلی لیتر ) کرم سفت
- 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
- نمک مقداری
- اختیاری: خرده شکلات و تمشک برای تزیین
روش تهیه کیک تمشک شکلاتی
فر را 350 درجه فارنهایت ( 177 درجه سانتیگراد ) گرم کنید.
سه قالب کیک 9 اینچی را با روغن آفتابگردان چرب کنید.
تهیه کیک: آرد، بکینگ پودر و سودا را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید. کره را در ظرفی ریخته و در مایکروویو گذاشته و ذوب کنید. سپس تخم مرغ، شیر و عصاره ی وانیل و شکر گرانول را اضافه کرده و به آرامی مواد مایع را به مواد خشک ترکیب کنید. سپس مقداری از خرده شکلات و تمشک را در خمیر ریخته و کمی هم بزنید.
خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم کرده و در سه قالب ریخته و 22-24 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد. روی کیک ها می توانید فویل آلومینیومی بکشید تا خیلی قهوه ای نشود. بعد از پخت، از فر خارج کرده و روی قفسه سیمی بگذارید تا خنک شود.
تهیه سس شکلات: کره را با مخلوط کن 3-4 دقیقه بزنید. 3 فنجان شکر قنادی و 3/4 فنجان پودر کاکائو را اضافه کنید. سه قاشق سوپ خوری کرم را اضافه کرده و هم بزنید اگر می خواهید سس سفت تری داشته باشید یک قاشق دیگر کرم اضافه کنید. نمک را نیز اضافه کنید.
روی لایه کیک اول با چاقوی باریک سس شکلات بریزید و صاف کنید. سپس دو لایه بعدی را گذاشته و باز سس بریزید و بعد لایه آخر را بگذارید. سپس با چاقو سس را در همه ظرف های کیک بزنید و کامل کیک را پوشش دهید.