طرز تهیه کیک رولی دارچینی

کیک رولی دارچینی

کیک رولی دارچینی ( به انگلیسی : Giant Cinnamon Roll Cake ) که یک کیک ویژه با دستور پخت خارجی است. بسیار راحت و سریع آماده می شود.

درست کردن کیک رولی دارچینی

دستور پخت کیک رولی دارچینی

مواد لازم برای تهیه کیک رولی دارچینی

  • 2 و 3/4 فنجان ( 345 گرم ) آرد همه منظوره
  • 3 قاشق غذا خوری شکر دانه ای
  • 1 قاشق چای خوری نمک
  • 1 بسته مخمر
  • 1/2 فنجان ( 120 میلی لیتر ) آب
  • 1/4 فنجان ( 60 میلی لیتر ) شیر
  • 3 قاشق سوپخوری ( 45 گرم ) کره
  • 1 عدد تخم مرغ بزرگ مواد داخل کیک:
  • 3 قاشق سوپخوری ( 45 گرم ) کره نرم شده
  • 1 و 1/2 قاشق غذا خوری دارچین
  • 1/4 فنجان ( 50 گرم ) شکر دانه ای مواد رویه برای تزیین:
  • 1 قاشق سوپخوری ( 120 گرم ) شکر
  • 1 قاشق غذاخوری ( 15 میلی لیتر ) شیر یا کرم
  • 1 قاشق غذا خوری ( 15 میلی لیتر ) شربت افرا
  • 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل

روش تهیه کیک رولی دارچینی

تهیه خمیر: 2 و 1/4 فنجان آرد، شکر، نمک و مخمر را ترکیب کنید.

کره، آب، شیر و کره را مخلوط کرده و در مایکروویو با درجه حرارت 115 تا 120 درجه فارنهایت ذوب کنید.

مخلوط کره را به مخلوط آرد اضافه کنید. تخم مرغ را اضافه کنید و خوب ترکیب کنید.

خمیر باید به اندازه کیک رولی که می خواهید باشد. خمیر را گلوله کرده و به مدت نیم ساعت بگذارید بماند تا ور بیاید. خمیر را روی سطحی به اندازه مسطیلی باز کنید.

شکر و دارچین و کره را مخلوط کنید. سپس با یک چاقوی تیز خمیر را دراز برش بزنید. سپس یک برش کوچک در وسط ظرف بگذارید.

رول کردن خمیر سپس یکی یکی خمیر را به صورت رولی بپیچید تا کیک بصورت دایره ای و اندازه ای که می خواهید گرد شود. سپس مواد دارچینی را با برس روی کیک بکشید و پوشش دهید.

فر را 200 درجه فارنهایت حرارت دهید. سپس آن را خاموش کنید. کیک را در فویل پیچیده و در فر بگذارید.

پختن کیک رولی

بعد از اینکه خمیر کیک تقریبا دو برابر شد، اجاق را با 350 درجه فارنهایت روشن کنید و بگذارید کیک به مدت 30 تا 35 دقيقه  بپزد تا قهوه ای شود. سپس کیک را از فر خارج کرده و اجازه دهید کیک حدود 10 دقیقه خنک شود. سپس، مواد رویه را درست کنید.

شکر، شیر یا کرم، شربت افرا و وانیل را با هم مخلوط کنید و بزنید تا صاف شود. اگر می خواهید سفت تر باشد، کمی شکر بیشتر اضافه کنید. سپس با قیف یا قاشق رویه را روی کیک بریزید و تزیین کنید. کیک رولی دارچینی پخته شده

این کیک به مدت 4 روز در یخچال قابل نگهداری است.

این مطلب را به اشتراک بگذارید
error: Content is protected !!