
پودینگ بادام ژله ای ( به انگلیسی : Almond Tofu ) یک نوع پودینگ اصیل هنگ کنگ است که مواد اصلی آن شیر بادام است. این پودینگ بسیار سریع و آسان تهیه می شود. پیشنهاد می کنیم درست کنید.
درست کردن پودینگ بادام ژله ای
مواد لازم برای تهیه پودینگ بادام ژله ای
- ۱ فنجان شیر بادام
- ۱ فنجان آب گرم
- ۱ قاشق سوپ خوری شیرسویا
- ۳ تا ۴ گرم نوار آگار
- ۱ قاشق غذاخوری شکر
- ۱ قاشق غذاخوری اسمنتسوس با رایحه شیرین
روش پختن پودینگ بادام ژله ای
اگر از بادام به طور مستقیم استفاده می کنید، بادام را با آب تمیز ۲ تا ۳ ساعت خیس کنید تا نرم شود. اگر از آرد بادام استفاده می کنید، آرد را با آب مخلوط کنید تا شیر بادام به دست بیاورد.
بادام خرد شده و آب را در شیر سویا ریحته و با میکسر مخلوط کنید.
در یک کاسه کوچک، نوار های آگار را در آب بگذارید تا به مدت ۱۰ دقیقه خیس شود. سپس آب جذب شده را بگیرید و نوار های آگار را در یک ظرف بگذارید. قند و یک فنجان آب را اضافه کنید. تا زمانی که حل شود و به طور کامل ذوب شود حرارت دهید.
مخلوط شیر بادام را اضافه کنید تا زمانی که تمام ترکیبات مخلوط سود دائما هم بزنید.
مخلوط را از یک صافی خوب رد کنید و در یک ظرف دیگر بریزید تا حباب های آن از بین برود و سرد شود.
می توانید به شکل مربعی برش بزنید و با مربا، میوه های تازه و یا اسمنتسوس با رایحه شیرین سرو کنید.
گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی