
کیک موز با فراستد پنیرخامه ای ( به انگلیسی : Banana cake ) برای مجلس و میهمانی تهیه می شود. تهیه فراستد با پنیرخامه ای و کره برای تزیین کیک فوق العاده لذت بخش است که آن را به شما آموزش می دهیم.
درست کردن کیک موز
مواد لازم برای تهیه کیک موز
- ۳ عدد موز بزرگ رسیده
- ۳ فنجان ( ۳۷۵ گرم ) آرد
- ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر
- ۱ قاشق چای خوری سودا
- ۱ قاشق چای خوری دارچین
- ۱/۲ قاشق چای خوری نمک
- ۳/۴ فنجان ( ۱۷۰ گرم ) کره نرم شده
- ۱ فنجان ( ۲۰۰ گرم ) شکر دانه ای
- ۱/۲ فنجان ( ۱۰۰ گرم ) شکر قهوه ای
- ۳ عدد تخم مرغ بزرگ
- ۲ قاشق چای خوری عصاره وانیل
- ۱ و ۱/۲ فنجان ( ۳۶۰ میلی لیتر ) شیر پر چرب
مواد فراستد پنیرخامه ای: - ۱/۲ فنجان ( ۱۱۵ گرم ) کره
- ۳۵۰ گرم پنیر پر چرب و نرم شده
- ۴ فنجان ( ۴۸۰ گرم ) شکر قنادی
- ۲ قاشق چای خوری عصاره وانیل
- ۱/۲ قاشق چای خوری نمک
روش پختن کیک موز
فر را ۳۵۰ درجه فارنهایت ( ۱۷۷ درجه سانتیگراد ) از قبل گرم کنید. سه عدد ظرف کیک را روغن زده و کنار بگذارید.
برای صرفه جویی در زمان، از قبل کره را به هشت قسمت تقسیم کرده و در فریزر بگذارید.
تهیه کیک: موز را در مخلوط کن بریزید و له کنید. آرد، بکینگ پودر، سودا، دارچین و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
با استفاده از یک مخلوط دستی کره، شکر قنادی و شکر قهوه ای را با سرعت بالا تا دو دقیقه مخلوط کنید. سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید. با سرعت متوسط هم بزنید تا خوب ترکیب شود، سپس موز را اضافه کنید. سپس مواد خشک مخلوط شده را در سه مرحله اضافه کرده و هم بزنید.
مخلوط خمیر را به طور مساوی بین ۳ ظرف تقسیم کنید. ۲۲-۲۶ دقیقه در فر بگذارید تا بپزد. با یک چنگال تست کنید که پخته باشد.
کیک ها را از اجاق بیرون بیاورید و روی قفسه سیمی بگذارید تا خنک شود.
تهیه فراستد پنیر خامه ای: کره تقسیم شده که در فریزر گذاشتید را بیاورید و در ظرفی بریزید و روی شعله متوسط ذوب کنید و کمی هم بزنید. هنگامی که ذوب می شود بگذارید کم کم زرد و در آخر قهوه ای رنگ شود. سپس از روی حرارت بردارید و بلافاصله سرد کنید.
در یک کاسه بزرگ با استفاده از همزن دستی کره ی قهوه ای جامد را با سرعت بالا هم بزنید تا مثل کرم شود. پنیر خامه ای را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا صاف شود. وانیل و نمک را اضافه کرده و با سرعت کم ۳۰ ثانیه بزنید. سپس به سرعت بالا به مدت ۲ دقیقه هم بزنید. اگر می خواهید فراستد کمی سفت تر شود، یک چهارم فنجان شکر قنادی به آن اضافه کنید.
تزیین کیک با فراستد: روی هر لایه کیک مقداری از فراستد را ریخته و به طور یکنواخت با کاردک پخش کنید. روی کیک دوم و سوم هم همین کار را انجام دهید.
سه کیک را روی هم گذاشته و سپس با آجیل خرد شده تزیین کنید. سپس در یخچال گذاشته تا خوب خودش را بگیرد.
این کیک به مدت ۵ روز در یخچال قابل نگهداری است.
گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی