
کیک هویج ( به انگلیسی : Carrot cake ) یکی از انواع کیک های کم چربی و تقریبا رژیمی است. بصورت قالب مستطیل پخته می شود و موقع سرو می بایست آن را بصورت اسلایسی برش بزنید.
درست کردن کیک هویج
جدول ارزش غذایی کیک هویج
۲۱۷ کیلو کالری
چربی ۹ گرم
چربی اشباع شده ۱ گرم
کربوهیدرات ۳۱ گرم
قند ۲۱ گرم
فیبر ۲ گرم
پروتئین ۴ گرم
نمک ۰٫۵۲ گرم
مواد لازم برای تهیه کیک هویج
- ۱ عدد پرتغال متوسط
- ۱۴۰ گرم کشمش
- ۱۲۵ میلی لیتر روغن کلزا
- ۱۱۵ گرم آرد کره ای ساده
- ۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر
- ۱ قاشق چای خوری بیکربنات سدیم
- ۱ عدد گردو
- ۱۴۰ گرم شکر قهوه ای
- ۲۸۰ گرم هویج ریز ریز شده یا رنده شده
- ۲ عدد تخم مرغ
- آرد ۱۱۵ گرم
برای تزیین: - ۱۰۰ گرم پنیر نرم
- ۱۰۰ گرم پنیر خامه ای
- ۳ قاشق غذاخوری شکر یخ زده
- ۱/۲ قاشق چایخوری پوست پرتغال ریز خرد شده یا رنده شده
- ۱/۲ قاشق چایخوری آب لیمو
روش پخت کیک هویج
فر را تا ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
پوست پرتغال را رنده کنید و ۳ قاشق غذاخوری از آب آن جدا کنید. در یک کاسه آب پرتغال را بر روی کشمش بریزید تا خیس بخورد و برای تزیین کیک آماده کنید. مقداری روغن در ظرف کیک بریزید.
آرد را با ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر، بی کربنات سدیم و دارچین مخلوط کنید.
سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کنید. سفیده را در یک کاسه کوچک و زرده را در یک کاسه بزرگ قرار دهید. زرده تخم مرغ را با شکر مخلوط کنید. دو دقیقه بزنید تا فومی شکل شود. به آرامی روغن ریخته و با سرعت کم به خوبی مخلوط کنید. نیمی از آرد اضافه کرده، و نصف دیگر را کم کم اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مخلوط کاملا سفت شود. سپس بکینگ پودر باقیمانده و سفیده تخم مرغ را مخلوط کرده و اضافه کنید.
هویج رنده شده و کشمش را در مخلوط آرد بریزید.
به آرامی هم بزنید. سپس در قالب بریزید و برای ۱ ساعت در فر بگذارید بپزد تا حجم آن افزایش یابد و مغز آن خوب بپزد. به مدت ۵ دقیقه بگذارید بماند سپس از قالب خارج کرده و روی یک قفسه سیمی قرار دهید.
برای تزیین: پنیر نرم، پنیر خامه ای، شکر یخ زده و پرتغال را با هم مخلوط کنید و بعد آب لیمو را اضافه کنید. کیک را با مواد تهیه شده تزیین کرده و برش بزنید و سرو کنید. این کیک به مدت ۵ روز در دمای خنک قابل نگهداری کنید.
گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی