طرز تهیه کیک شکلات و قهوه

کیک شکلات قهوه

کیک شکلات قهوه ( به انگلیسی : Chococcino cake ) ترکیبی از شکلات و قهوه اصل است. انرژی و کالری این کیک بالاست و می توانید برای عصرانه میل نمایید.

درست کردن کیک شکلات قهوه

جدول ارزش غذایی کیک شکلات قهوه

805 کیلو کالری
چربی 59 گرم
چربی اشباع شده 35 گرم
کربوهیدرات 64 گرم
قند 46 گرم
فیبر 2 گرم
پروتئین 8 گرم
نمک 1.07 گرم

جدول ارزش غذایی کیک شکلات قهوه

مواد لازم برای تهیه کیک شکلات قهوه

  • 200 گرم کره
  • 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • 85 گرم پودر کاکائو
  • 40 گرم آرد
  • 200 گرم شکر قنادی
  • 4 عدد تخم مرغ
  • 2 قاشق غذاخوری شیر
  • 250 گرم ماسکورپون
  • 85 گرم شکر قهوه ای
  • 4 قاشق غذاخوری قهوه
  • 50 گرم شکلات تیره

روش پختن کیک شکلات قهوه

فر را تا دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک کاغد به ظرف پخت بچسبانید. کره را با قند، آرد و بکینگ پودر ترکیب کنید و کنار بگذارید.

به مخلوط بالا، قهوه کاپوچینو، 2 عدد تخم مرغ و یک قاشق غذا خوری آرد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

تخم مرغ سوم و 1قاشق غذا خوری آرد را اضافه کنید. خوب هم بزنید. تخم مرغ آخر و 1 قاشق غذا خوری آرد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

سپس آرد را کم کم اضافه کنید تا تمام شود. شکلات را اضافه کنید. و هم بزنید تا خمیر آماده شود.

خمیر را در ظرف ریخته و در طبقه وسط فر برای مدت 35-40 دقیقه بگذارید بپزد. تا زمانی که وسط کیک به خوبی پخته و پوک شود. چند دقیقه روی قفسه بگذارید تا خنک شود.

درست کردن رویه:

کره را در ظرفی آب کنید. کره داغ را روی شکلات تیره و شیر ریخته و برای مدت 2 دقیقه بگذارید بماند. مخلوط را روی کیک بریزید و صاف کنید. کیک را در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید
error: Content is protected !!