طرز تهیه کیک اسفنجی زنجبیلی

کیک اسفنجی زنجبیلی شکلاتی

کیک اسفنجی زنجبیلی شکلاتی ( به انگلیسی : Chocolate Gingerbread Bundt Cake ) را با فراستد پنیر خامه ای به شما آموزش می دهیم. این کیک اسفنجی یا Bundt است.

درست کردن کیک اسفنجی زنجبیلی شکلاتی

مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی زنجبیلی شکلاتی

  • 1/2 فنجان ( 120 میلی لیتر ) روغن گیاهی
  • 1/2 فنجان ( 42 گرم ) پودر کاکائو
  • 1/2 فنجان ( 156 گرم ) ملاس تیره
  • 3/4 فنجان ( 150 گرم ) شکر قهوه ای
  • 2 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 1/4 فنجان ( 60 میلی لیتر ) شیر پرچرب
  • 1 فنجان ( 125 گرم ) آرد همه منظوره
  • 3/4 قاشق چای خوری سودا
  • 1/2 قاشق چای خوری نمک
  • 2 قاشق چای خوری زنجبیل
  • 1 قاشق چایخوری دارچین
  • 1/4 قاشق چای خوری گل میخک
  • 1/4 قاشق چای خوری چمنی
    مواد فراستد:
  • 1/4 فنجان ( 60 گرم ) کره نرم شده
  • 4 اونس ( 112 گرم ) پنیر خامه ای نرم شده
  • 2-3 فنجان ( 240-360 گرم ) پودر قند
  • 2-4 قاشق غذاخوری شیر
  • 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • سس شکلات

روش پختن کیک اسفنجی زنجبیلی شکلاتی

روش تهیه کیک اسفنجی زنجبیلی شکلاتی

فر را 325 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. قالبی به اندازه ی 9 اینچ چرب کنید.

روغن گیاهی ( یا روغن نباتی )، ملاس، شکر قهوه ای و 1/4 فنجان آب را در یک قاشق سوپ خوری مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید کاملا حل شوند. سپس از روی حرارات برداشته و بگذارید 5 دقیقه خنک شود.

پس از سرد شدن تخم مرغ و شیر را به مخلوط ملاس اضافه کنید. آرد، پودر کاکائو، سودا، نمک، زنجبیل، دارچین، میخک را در یک کاسه متوسط ​​بریزید و ترکیب کنید. در قالب ریخته و به مدت 30 دقیقه در فر گذاشته تا بپزد. پس از آن از فر خارج کرده و بگذارید سرد شود.

تهیه فراستد: در یک کاسه، پنیر خامه ای و کره را مخلوط کنید و به تدریج شکر قنادی را اضافه کنید. وانیل و شیر را اضافه کرده، و اگر می خواهید به سفتی دلخواهتان برسد شیر اضافه کنید.

فراستد را با قیف روی کیک بریزید و با سس شکلات تزیین کنید.

این مطلب را به اشتراک بگذارید
error: Content is protected !!