
کیک اسفنجی زنجبیلی شکلاتی ( به انگلیسی : Chocolate Gingerbread Bundt Cake ) را با فراستد پنیر خامه ای به شما آموزش می دهیم. این کیک اسفنجی یا Bundt است.
درست کردن کیک اسفنجی زنجبیلی شکلاتی
مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی زنجبیلی شکلاتی
- ۱/۲ فنجان ( ۱۲۰ میلی لیتر ) روغن گیاهی
- ۱/۲ فنجان ( ۴۲ گرم ) پودر کاکائو
- ۱/۲ فنجان ( ۱۵۶ گرم ) ملاس تیره
- ۳/۴ فنجان ( ۱۵۰ گرم ) شکر قهوه ای
- ۲ عدد تخم مرغ بزرگ
- ۱/۴ فنجان ( ۶۰ میلی لیتر ) شیر پرچرب
- ۱ فنجان ( ۱۲۵ گرم ) آرد همه منظوره
- ۳/۴ قاشق چای خوری سودا
- ۱/۲ قاشق چای خوری نمک
- ۲ قاشق چای خوری زنجبیل
- ۱ قاشق چایخوری دارچین
- ۱/۴ قاشق چای خوری گل میخک
- ۱/۴ قاشق چای خوری چمنی
مواد فراستد: - ۱/۴ فنجان ( ۶۰ گرم ) کره نرم شده
- ۴ اونس ( ۱۱۲ گرم ) پنیر خامه ای نرم شده
- ۲-۳ فنجان ( ۲۴۰-۳۶۰ گرم ) پودر قند
- ۲-۴ قاشق غذاخوری شیر
- ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل
- سس شکلات
روش تهیه کیک اسفنجی زنجبیلی شکلاتی
فر را ۳۲۵ درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. قالبی به اندازه ی ۹ اینچ چرب کنید.
روغن گیاهی ( یا روغن نباتی )، ملاس، شکر قهوه ای و ۱/۴ فنجان آب را در یک قاشق سوپ خوری مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید کاملا حل شوند. سپس از روی حرارات برداشته و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود.
پس از سرد شدن تخم مرغ و شیر را به مخلوط ملاس اضافه کنید. آرد، پودر کاکائو، سودا، نمک، زنجبیل، دارچین، میخک را در یک کاسه متوسط بریزید و ترکیب کنید. در قالب ریخته و به مدت ۳۰ دقیقه در فر گذاشته تا بپزد. پس از آن از فر خارج کرده و بگذارید سرد شود.
تهیه فراستد: در یک کاسه، پنیر خامه ای و کره را مخلوط کنید و به تدریج شکر قنادی را اضافه کنید. وانیل و شیر را اضافه کرده، و اگر می خواهید به سفتی دلخواهتان برسد شیر اضافه کنید.
فراستد را با قیف روی کیک بریزید و با سس شکلات تزیین کنید.
گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی