
کیک سیب و زغال اخته ۱ ( به انگلیسی : Cranberry Apple Upside-Down Cake ) با سیب و زغال اخته تهیه می شود. در این کیک از شکر قهوه ای و کیک دارچینی استفاده می کنیم.
درست کردن کیک سیب و زغال اخته
مواد لازم برای تهیه کیک سیب و زغال اخته
مواد رویه:
- ۶ قاشق غذاخوری ( ۹۰ گرم ) کره
- ۱/۲ فنجان ( ۱۰۰ گرم ) شکر قهوه ای
- ۱ سیب متوسط، پوست کنده، خرد شده
- ۱ قاشق چایخوری ( ۱۳۰ گرم ) زغال اخته تازه یا یخ زده
مواد کیک: - ۱/۲ فنجان ( ۱۱۵ گرم ) کره نرم شده
- ۱ فنجان ( ۲۰۰ گرم ) شکر قهوه ای
- ۲ عدد تخم مرغ بزرگ
- ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل
- ۱ و ۱/۲ فنجان ( ۱۹۰ گرم ) آرد
- ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر
- ۱ قاشق چایخوری دارچین
- ۱/۴ قاشق چای خوری گردو
- ۱/۴ قاشق چای خوری گل میخک
- ۱/۴ قاشق چای خوری زنجبیل
- ۱/۳ فنجان (۸۰ میلی لیتر) شیر پرچرب
روش تهیه کیک سیب و زغال اخته
ظرف ۹ اینچی را چرب کنید. سیب ها را شسته و خرد کنید.
برای رویه کیک: در یک کاسه کوچک، کره را روی حرارت کم قرار دهید. وقتی ذوب شد شکر قهوه ای را به آن اضافه کرده و بگذارید دو دقیقه روی حرارت بماند تا حباب بزند و قهوه ای طلایی شود. از روی حرارت برداشته و سیب را در آن ریخته و کنار بگذارید.
فر را ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید.
در یک کاسه متوسط، آرد، بکینگ پودر، دارچین، گردو، میخک و زنجبیل را با هم مخلوط کنید.
در یک ظرف دیگر با میکسر کره را حدود یک دقیقه بزنید تا صاف شود. شکر قهوه ای را اضافه کنید و با سرعت متوسط بزنید. بعد زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و کامل بزنید تا یکدست شود. مواد خشک را در سه مرحله اضافه کنید و مخلوط کنید. اگر خمیر سفت شد دو عدد سفیده تخم مرغ به آن اضافه کنید.
مواد خمیر را در قالب ریخته و مواد سیب را روی آن بریزید و ۴۰-۴۴ دقیقه در فر بگذارید تا بپزد. سپس فر را خاموش کرده و اجازه دهید کیک به مدت ده دقیقه در فر بماند. سپس از فر خارج کرده و بگذارید سرد شود و بعد سرو کنید. این کیک به مدت دو روز در هوای خنک قابل نگهداری است.
گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی
۱- مترجم: زغال اخته آمریکایی Cranberrry