کیک تاج فرانکفورت ( به آلمانی : Frankfurter Kranz ) کیک سنتی است و با دستور پخت اصیل فرانکفورت را به شما آموزش می دهیم. وسط کیک با لایه های کرم و مارمالاد پر می شود و روی آن با مغز کاراملی پوشیده می شود که به آن Krokant می گویند.
درست کردن کیک تاج فرانکفورت
مواد لازم برای کیک تاج فرانکفورت
- تخم مرغ 6 عدد
- آب گرم 1/2 پیمانه
- شکر 1 و 3/4 پیمانه
- آرد 2 و 3/4 پیمانه
- بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
- کره 113 گرم
- وانیل 1 قاشق چای خوری
برای کرم کاسترا: - شیر 2 پیمانه
- پودر کاستراد یا نشاسته ذرت 2 قاشق غذا خوری
- شکر 1/2 ببمانه
- کره 200 گرم
برای Krokant : - کره 1 قاشق چای خوری
- شکر 1 قاشق غذا خوری
- بادام خورد شده 125 گرم
روش پخت کیک تاج فرانکفورت
فر را 180 درجه سانتیگراد ( 350 فارنهایت ) گرم کنید.
تخم مرغ و وانیل و آب را مخلوط کرده و خوب بزنید تا کاملا پف کند و دو یا سه برابر شود. بعد شکر را اضافه کنید.
آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و کم کم به مخلوط اضافه کنید ( هم نزنید ) بعد کره را اضافه کنید ( کره ی نرم شده ). قالب را با کره چرب کنید و مخلوط کیک را در آن بریزید و در فر به مدت 40 دقیقه قرار دهید تا بپزد. سپس از فر خارج کرده و اجازه دهید کاملا سرد شود.
برای تهیه کرم: دو راه دارید. راه اول: یه بسته پودینگ آماده بخرید و درست کنید. راه دوم: شکر و پودر کاستراد یا نشاسته را مخلوط کرده و در شیر سرد حل کنید و روی حرارت بگذارید تا غلیظ شود. سپس بگذارید سرد شود.
برای تهیه Krokant : بادام ها را در یه کیسه ریخته و بکوبید تا خورد شود. بعد با کره و شکر روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا رنگش قهوه ای روشن شود. سپس آن را روی فویل آلومینیومی ریخته تا سرد شود.
کیک را از قالب خارج کرده و به سه لایه برش بزنید. کره را خوب بزنید تا پف کند و کرم رنگ شود. بعد کاستراد را قاشق قاشق به کره اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کرم نرمی بدست بیاید. حالا می توانید وانیل یا اسانس اضافه کنید. ابتدا روی هر لایه کیک کمی مارمالاد توت فرنگی یا زغال اخته بمالید و بعد یک لایه کرم بزنید. به همین ترتیب بقیه لایه ها را هم انجام دهید.
بعد روی کیک را با کرم کامل بپوشانید. سپس کیک را با Krokant بپوشانید و همچنین رینگ داخلی کیک را نیز از مواد Krokant پر کنید. بعد مابقی کرم را در قیف ریخته و بصورت شکوفه روی کیک را تزیین کنید.