طرز تهیه کیک رولی رد ولوت

کیک رولی رد ولوت

کیک رولی رد ولوت به رنگ قرمز و خامه ای است و برای پذیرایی و میهمانی بسیار خوشمزه و شیک است.

در پخت خمیر کیک رولی رد ولوت باید کاملا دقیق و آرام عمل کنید.

درست کردن کیک رولی رد ولوت

مواد لازم برای تهیه کیک رولی رد ولوت

  • 1 فنجان آرد همه منظوره
  • 3 قاشق غذا خوری ( 15 گرم ) پودر کاکائو
  • 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • 1/2 قاشق چای خوری نمک
  • 4 تعدد تخم مرغ بزرگ
  • 1/2 فنجان ( 100 گرم ) شکر دانه ای
  • 1/4 فنجان ( 50 گرم ) شکر قهوه ای
  • 2 قاشق غذاخوری ( 30 میلی لیتر ) روغن کلزا
  • 2 قاشق غذاخوری ( 30 میلی لیتر ) شیر پرچرب
  • 1 قاشق چای خوری سرکه سفید
  • 1 قاشق غذاخوری رنگ مایع قرمز غذا
  • 2 قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • 1 قاشق سوپخوری پودر قند ( 120 گرم ) برای وردنه زدن برای تزیین:
  • 6 اونس ( 170 گرم ) پنیر خامه ای
  • 1/4 فنجان ( 1/2 چوب، 60 گرم ) کره نرم شده به دمای اتاق
  • 1 و 3/4 فنجان ( 210 گرم ) شیرینی قنادی
  • 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل خالص

روش تهیه کیک رولی رد ولوت

فر را 350 درجه فارنهایت ( 177 درجه سانتیگراد ) گرم کنید. یک تابه 10×15 اینچی را چرب کنید.

سپس کاغذ مخصوص کف آن بیندازید و با اسپری روغن بزنید.

آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

خمیر کیک رولی رد ولوت

با میکسر تخم مرغ را با سرعت بالا به مدت 5 دقیقه بزنید. تا کاملا خامه ای شود. سپس شکر دانه ای، شکر قهوه ای، روغن، شیر پرچرب، سرکه، رنگ قرمز یاقوتی را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. خمیر را در تابه ریخته و تکان دهید تا بصورت یک سطح پخش شود.درست کردن کیک رولی رد ولوت 17 دقیقه در فر گذاشته تا بپزد. کیک رولی رد ولوت پخته شده

این مطلب را به اشتراک بگذارید
error: Content is protected !!