کیک رولی رد ولوت به رنگ قرمز و خامه ای است و برای پذیرایی و میهمانی بسیار خوشمزه و شیک است.
در پخت خمیر کیک رولی رد ولوت باید کاملا دقیق و آرام عمل کنید.
درست کردن کیک رولی رد ولوت
مواد لازم برای تهیه کیک رولی رد ولوت
- 1 فنجان آرد همه منظوره
- 3 قاشق غذا خوری ( 15 گرم ) پودر کاکائو
- 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
- 1/2 قاشق چای خوری نمک
- 4 تعدد تخم مرغ بزرگ
- 1/2 فنجان ( 100 گرم ) شکر دانه ای
- 1/4 فنجان ( 50 گرم ) شکر قهوه ای
- 2 قاشق غذاخوری ( 30 میلی لیتر ) روغن کلزا
- 2 قاشق غذاخوری ( 30 میلی لیتر ) شیر پرچرب
- 1 قاشق چای خوری سرکه سفید
- 1 قاشق غذاخوری رنگ مایع قرمز غذا
- 2 قاشق چای خوری عصاره وانیل
- 1 قاشق سوپخوری پودر قند ( 120 گرم ) برای وردنه زدن برای تزیین:
- 6 اونس ( 170 گرم ) پنیر خامه ای
- 1/4 فنجان ( 1/2 چوب، 60 گرم ) کره نرم شده به دمای اتاق
- 1 و 3/4 فنجان ( 210 گرم ) شیرینی قنادی
- 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل خالص
روش تهیه کیک رولی رد ولوت
فر را 350 درجه فارنهایت ( 177 درجه سانتیگراد ) گرم کنید. یک تابه 10×15 اینچی را چرب کنید.
سپس کاغذ مخصوص کف آن بیندازید و با اسپری روغن بزنید.
آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
با میکسر تخم مرغ را با سرعت بالا به مدت 5 دقیقه بزنید. تا کاملا خامه ای شود. سپس شکر دانه ای، شکر قهوه ای، روغن، شیر پرچرب، سرکه، رنگ قرمز یاقوتی را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. خمیر را در تابه ریخته و تکان دهید تا بصورت یک سطح پخش شود. 17 دقیقه در فر گذاشته تا بپزد.
این مطلب را به اشتراک بگذارید