طرز تهیه فراستد گل رز

فراستد گل رز

فراستد برای تزیین انواع کیک و شیرینی درست می شود. در این آموزش طرز تهیه فراستد گل رز را به شما یاد می دهیم. انتخاب رنگ رز با شما.

درست کردن فراستد گل رز

مواد لازم برای تهیه فراستد گل رز

  • 1 و 1/4 فنجان ( 287 گرم ) کره نرم شده
  • 5 فنجان ( 580 گرم ) شکر قنادی
  • 1/3 فنجان ( 80 میلی لیتر ) کرم یا خامه سفت
  • 2 قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • 1/8 قاشق چای خوری نمک
  • رنگ دلخواه

دستورالعمل تهیه فراستد گل رز

روش تهیه فراستد گل رز

در یک کاسه بزرگ کره را با سرعت متوسط حدود 2 دقیقه بزنید تا خامه ای شود.

شکر، کرم، عصاره وانیل و نمک را اضافه کنید و با سرعت بالا برای 3 دقیقه بزنید. 2-3 قاشق غذاخوری شکر قنادی را اضافه کنید و مخلوط کنید.

1/3 کرم تهیه شده را در ظرفی ریخته و رنگ مورد نظر را اضافه کنید. از قطره چکان می توانید استفاده کنید. یا کرم را در قیف پارچه ای ریخته و بصورت مارپیچی روی کیک یا کاپ کیک بریزید. سپس یک لایه از کرم بدون رنگ ریخته و دوباره رنگی را اضافه کنید تا به شکل رز در بیاید.

این مطلب را به اشتراک بگذارید
error: Content is protected !!