طرز تهیه برونی شکلاتی خونگی

برونی شکلاتی خونگی

برونی شکلاتی خونگی ( ترجمه اصلی آن : برونی شکلاتی تابه ای و به انگلیسی : Ultimate Skillet Brownie ) با شکلات خالص پخته می شود و برای تزیین آن از بستنی و سس شکلات استفاده می کنند.

درست کردن برونی شکلاتی خونگی

مواد لازم برای تهیه برونی شکلاتی تابه ای

  • 10 قاشق غذاخوری ( 144 گرم ) کره
  • 228 گرم شکلات به طور خرد شده
  • 1 فنجان ( 200 گرم ) شکر گرانول
  • 3 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • 1/2 فنجان و 2 قاشق غذا خوری ( 80 گرم ) آرد
  • 2 قاشق غذا خوری ( 11 گرم ) پودر کاکائو
  • 1/4 قاشق چای خوری نمک
  • 1 فنجان ( 180 گرم ) شکلات چیپسی
  • بستنی، سس شکلات، گیلاس برای تزیین

روش تهیه برونی شکلاتی تابه ای

کره و شکلات خرد شده را در یک ظرف ریخته و با حرارت متوسط ​​ذوب کنید و در حدود 5 دقیقه دائم هم بزنید.

سپس از روی شعله بردارید و ده دقیقه بگذارید سرد شود.

تابه را آماده کرده و فر را با درجه حرارت 350 درجه فارنهایت ( 177 درجه سانتیگراد ) از قبل گرم کنید. ظرف مخصوص را چرب کنید.

شکر گرانول را به مخلوط شکلات اضافه کنید. تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و بزنید تا صاف شود.

تهیه شکلات برونی شکلاتی تابه ای

به آرامی آرد، پودر کاکائو و نمک را ترکیب کنید و به مخلوط اضافه کنید. پس از آن شکلات چیپسی را بریزید.

روش پخت برونی شکلاتی خونگی

خمیر را در ظرف ریخته و در فر گذاشته تا بپزد. بعد از 30-32 دقیقه که پخته شد از فر خارج کرده و به مدت 10 دقيقه اجازه دهید خنک شود. سپس با بستنی وانیلی، سس شکلات و گیلاس تزیین کنید.

تزیین شیرنی برونی شکلاتی

نکته آشپزی:

برای بهتر شدن طعم و بافت برونی، از شکلات خالص با کیفیت استفاده کنید.
حتما از شکر گرانول استفاده کنید.
بهترین ظرف برای این برونی، ظرف با پهنای 10 اینچی است.

این مطلب را به اشتراک بگذارید
error: Content is protected !!