برونی شکلاتی خونگی ( ترجمه اصلی آن : برونی شکلاتی تابه ای و به انگلیسی : Ultimate Skillet Brownie ) با شکلات خالص پخته می شود و برای تزیین آن از بستنی و سس شکلات استفاده می کنند.
درست کردن برونی شکلاتی خونگی
مواد لازم برای تهیه برونی شکلاتی تابه ای
- 10 قاشق غذاخوری ( 144 گرم ) کره
- 228 گرم شکلات به طور خرد شده
- 1 فنجان ( 200 گرم ) شکر گرانول
- 3 عدد تخم مرغ بزرگ
- 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
- 1/2 فنجان و 2 قاشق غذا خوری ( 80 گرم ) آرد
- 2 قاشق غذا خوری ( 11 گرم ) پودر کاکائو
- 1/4 قاشق چای خوری نمک
- 1 فنجان ( 180 گرم ) شکلات چیپسی
- بستنی، سس شکلات، گیلاس برای تزیین
روش تهیه برونی شکلاتی تابه ای
کره و شکلات خرد شده را در یک ظرف ریخته و با حرارت متوسط ذوب کنید و در حدود 5 دقیقه دائم هم بزنید.
سپس از روی شعله بردارید و ده دقیقه بگذارید سرد شود.
تابه را آماده کرده و فر را با درجه حرارت 350 درجه فارنهایت ( 177 درجه سانتیگراد ) از قبل گرم کنید. ظرف مخصوص را چرب کنید.
شکر گرانول را به مخلوط شکلات اضافه کنید. تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و بزنید تا صاف شود.
به آرامی آرد، پودر کاکائو و نمک را ترکیب کنید و به مخلوط اضافه کنید. پس از آن شکلات چیپسی را بریزید.
خمیر را در ظرف ریخته و در فر گذاشته تا بپزد. بعد از 30-32 دقیقه که پخته شد از فر خارج کرده و به مدت 10 دقيقه اجازه دهید خنک شود. سپس با بستنی وانیلی، سس شکلات و گیلاس تزیین کنید.
نکته آشپزی:
برای بهتر شدن طعم و بافت برونی، از شکلات خالص با کیفیت استفاده کنید.
حتما از شکر گرانول استفاده کنید.
بهترین ظرف برای این برونی، ظرف با پهنای 10 اینچی است.