
برونی شکلاتی خونگی ( ترجمه اصلی آن : برونی شکلاتی تابه ای و به انگلیسی : Ultimate Skillet Brownie ) با شکلات خالص پخته می شود و برای تزیین آن از بستنی و سس شکلات استفاده می کنند.
درست کردن برونی شکلاتی خونگی
مواد لازم برای تهیه برونی شکلاتی تابه ای
- ۱۰ قاشق غذاخوری ( ۱۴۴ گرم ) کره
- ۲۲۸ گرم شکلات به طور خرد شده
- ۱ فنجان ( ۲۰۰ گرم ) شکر گرانول
- ۳ عدد تخم مرغ بزرگ
- ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل
- ۱/۲ فنجان و ۲ قاشق غذا خوری ( ۸۰ گرم ) آرد
- ۲ قاشق غذا خوری ( ۱۱ گرم ) پودر کاکائو
- ۱/۴ قاشق چای خوری نمک
- ۱ فنجان ( ۱۸۰ گرم ) شکلات چیپسی
- بستنی، سس شکلات، گیلاس برای تزیین
روش تهیه برونی شکلاتی تابه ای
کره و شکلات خرد شده را در یک ظرف ریخته و با حرارت متوسط ذوب کنید و در حدود ۵ دقیقه دائم هم بزنید.
سپس از روی شعله بردارید و ده دقیقه بگذارید سرد شود.
تابه را آماده کرده و فر را با درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت ( ۱۷۷ درجه سانتیگراد ) از قبل گرم کنید. ظرف مخصوص را چرب کنید.
شکر گرانول را به مخلوط شکلات اضافه کنید. تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و بزنید تا صاف شود.
به آرامی آرد، پودر کاکائو و نمک را ترکیب کنید و به مخلوط اضافه کنید. پس از آن شکلات چیپسی را بریزید.
خمیر را در ظرف ریخته و در فر گذاشته تا بپزد. بعد از ۳۰-۳۲ دقیقه که پخته شد از فر خارج کرده و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه دهید خنک شود. سپس با بستنی وانیلی، سس شکلات و گیلاس تزیین کنید.
نکته آشپزی:
برای بهتر شدن طعم و بافت برونی، از شکلات خالص با کیفیت استفاده کنید.
حتما از شکر گرانول استفاده کنید.
بهترین ظرف برای این برونی، ظرف با پهنای ۱۰ اینچی است.
گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی