کیک گردویی ( به انگلیسی : Walnut cake ) یکی از انواع کیک اسفنجی است که اصالت آن بریتانیایی است و معمولا در آن از قهوه نیز استفاده می شود و طعم بسیار خوشمزه ای دارد.
درست کردن کیک گردویی
جدول ارزش غذایی کیک گردویی
620 کیلو کالری
چربی 41 گرم
چربی اشباع شده 22 گرم
کربوهیدرات 55 گرم
قند 36 گرم
فیبر 2 گرم
پروتئین 7 گرم
نمک 0.8 گرم
مواد لازم برای تهیه کیک گردویی
- 250 گرم کره نرم شده
- 100 میلی لیتر قهوه
- 280 گرم آرد
- 250 گرم شکر طلایی
- 1/2 قاشق چایخوری بکینگ پودر
- 4 عدد تخم مرغ
- 1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل
- 85 گرم گردو
- 100 گرم شکر یخ زده
- 150 میلی لیتر خامه
- 100 گرم پنیر خامه ای
روش پختن کیک گردویی
فر را 180 درجه سانتیگراد از قبل گرم کنید. ظرف پخت کیک را با کره آغشته کنید.
کره، آرد، شکر، بکینگ پودر، تخم مرغ، وانیل و نیمی از قهوه را در یک کاسه بزرگتر ترکیب کنید و با همزن برقی هم بزنید. گردو ریز ریز شده را در خمیر پخش کنید و نیمی از آن را برای تزیین نگه دارید. خمیر را در قالب ریخته و در فر بگذارید. پخت کیک 25-30 دقیقه زمان می برد تا طلایی شود. سپس آن را از فر خارج کرده و روی قفسه سیمی بگذارید تا خنک شود.
برای رویه: شکر، خامه و پنیر خامه ای را با هم مخلوط کنید، سپس 2 قاشق غذاخوری قهوه باقیمانده را به آن اضافه کنید. پس از مخلوط کردن، روی کیک بریزید و با گردوی باقیمانده و پودر قند تزیین کنید.