طرز تهیه بلوندی کره قهوه ای

شیرینی بلوندی کره قهوه ای

شیرینی بلوندی کره قهوه ای ( به انگلیسی : Browned Butter Blondie ) نوعی از شیرینی برونی است با این تفاوت که در آن شکلات و قهوه نمی ریزند. ولی در عوض در آن از نارگیل، آجیل و آب نبات استفاده می شود. و اصالت این شیرینی آمریکایی است.

طراحی سایت اینترنتی

درست کردن بلوندی کره قهوه ای

مواد لازم برای تهیه بلوندی کره قهوه ای

  • ۱۰ قاشق غذاخوری کره ( ۱۴۲ گرم )
  • ۱ و ۳/۴ فنجان آرد ( ۲۵۵ گرم )
  • ۱/۲ قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • ۱/۲ قاشق چای خوری نمک
  • ۱ فنجان شکر قهوه ای ( ۲۰۰ گرم )
  • ۱/۲ فنجان شکر ( ۱۰۰ گرم )
  • ۱/۳ فنجان شربت افرا ( ۸۰ میلی لیتر )
  • ۲ عدد تخم مرغ و ۱ عدد زرده تخم مرغ
  • ۱/۲ قاشق چای خوری عصاره وانیل
    رویه شیرینی:
  • ۱/۴ فنجان آرد ( ۳۰ گرم )
  • ۳ قاشق غذا خوری شکر قهوه ای
  • ۲ قاشق غذاخوری کره ( ۲۸ گرم )
  • ۱/۲ فنجان ( ۶۰ گرم ) گردو

تهیه شیرینی بلوندی

روش پختن بلوندی کره قهوه ای

فر را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت ( ۱۷۷ درجه سانتیگراد ) از قبل گرم کنید.

و ظرف پخت را روغن بزنید و آماده کنید.

داستان بخوان

کره را تکه تکه کرده و در ظرفی ریخته و روی شعله متوسط قرار دهید. با قاشق چوبی هم بزنید تا کره زرد و سپس قهوه ای شود. سپس از روی حرارت بردارید. اجازه دهید کره حداقل ۱۵ دقیقه خنک شود. در همین حال، مواد خشک خود را آماده کنید.

در یک کاسه متوسط آرد، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید. هنگامی که کره حداقل ۱۵ دقیقه خنک می شود، در آن شکر و شربت افرا را ریخته و خوب هم بزنید. تخم مرغ، زرده تخم مرغ و عصاره وانیل اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. به تدریج ترکیبات خشک را اضافه کرده و آخر در ظرف پخت بریزید. برای رویه، آرد و شکر قهوه ای را در میکسر ریخته و مخلوط کنید. سپس کره را اضافه کنید. و بعد آجیل ها را بریزید . مخلوط کنید و روی خمیر برونی بریزید.

پادکست شعر گوش کن

۳۵ دقیقه با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت ( ۱۷۷ درجه سانتیگراد ) زمان پخت بلوندی است. بعد از آن از فر خارج کرده و با قیف خامه یا کرم را روی برونی ها ریخته و سپس برش بزنید و سرو کنید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید
نشر فرشید پرس نخستین نشر اینترنتی