طرز تهیه کابلر هلو

کابلر هلو

کابلر هلو ( به انگلیسی : Fresh Peach Cobbler ) نوعی شیرینی برونی است با این تفاوت که در آن از میوه تازه استفاده می شود. این شیرینی فوق العاده لذیذ و خوشمزه است و از خوردن آن سیر نمی شوید.

طراحی سایت اینترنتی

درست کردن کابلر هلو

مواد اولیه کابلر هلو

جدول ارزش غذایی کابلر هلو

کالری ۲۵۰
سدیم ۱۵۰ میلی گرم
چربی ۱۰ گرم
پتاسیم ۰ میلی گرم
چربی اشباع شده ۵ گرم
کربوهیدرات ۳۸ گرم
بی روغنی ۰ گرم
فیبر ۱ گرم
منگنز ۰ گرم
قند ۲۵ گرم
ترانس ۰ گرم
پروتئین ۲ گرم
کلسترول ۰ میلی گرم
ویتامین آ ۲٪
کلسیم ۰٪
ویتامین سی ۶٪
آهن ۴٪جدول ارزش غذایی کابلر هلو

مواد لازم برای تهیه کابلر هلو

  • ۸-۹ هلو متوسط، پوست کنده و خرد شده
  • ۱/۴ فنجان شکر قهوه ای
  • ۱ قاشق غذا خوری نشاسته ذرت
  • ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو
  • ۱/۲ قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • ۱/۲ قاشق چای خوری دارچین
  • ۱/۸ قاشق چای خوری گردو
  • ۱/۸ قاشق چای خوری نمک
    رویه شیر بیسکویت:
  • ۲ فنجان آرد همه منظوره
  • ۱/۲ فنجان شکر دانه ای
  • ۱ و ۱/۲ قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • ۱/۴ قاشق چای خوری سودا
  • ۱/۲ قاشق چای خوری نمک
  • ۱/۲ فنجان ( ۱۱۵ گرم ) کره سرد و مکعب شکل
  • ۱/۲ فنجان ( ۱۲۰ میلی لیتر ) شیر پرچرب سرد
  • ۱ عدد تخم مرغ بزرگ مخلوط شده در یک قاشق غذا خوری شیر پرچرب
  • ۲ قاشق چایخوری شکر دانه ای مخلوط شده با مقداری دارچین برای تزیین

روش تهیه کابلر هلو

فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت ( ۱۷۷ درجه سانتیگراد ) گرم کرده و یک ظرف با پهنای ۹ اینچ روغن زده و آماده کنید.

داستان بخوان

تهیه کالبر: در یک کاسه بزرگ، تکه های هلو، شکر قهوه ای، نشاسته ذرت، آب لیمو، وانیل، دارچین، گردو و نمک را با هم ترکیب کنید. آن را در ظرف پخت ریخته و ۱۰ دقیقه در فر گذاشته تا بپزد.

پختن کابلر هلو

تهیه رویه کابلر: آرد، شکر، بکینگ پودر، سودا و نمک را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید.

طرز تهیه رویه کابلر هلو

کره را اضافه کنید و با آرامی خمیر را مخلوط کرده و روی مواد بالایی که در فر گذاشته بودید بریزید.

تزیین کابلر هلو

پادکست شعر گوش کن

زمان پخت ۴۰-۴۵ دقیقه است. بگذارید آرام آرام بپزد و طلایی شود. سپس ظرف را از فر خارج کرده و روی یک قفسه سیمی قرار داده و اجازه دهید ۵ دقیقه خنک شود. سپس با کرم تزیین کنید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید
نشر فرشید پرس نخستین نشر اینترنتی