
کریسپی سیب و گلابی ( به انگلیسی : Cinnamon Apple Pear Crisp ) شیرینی تردی است که با گلابی و سیب تهیه می شود. این میوه ها عطر خوبی دارند و در بیشتر شیرینی ها می توانید ازین مزه استفاده کنید.
درست کردن کریسپی سیب و گلابی
مواد لازم برای تهیه کریسپی سیب و گلابی
- ۴ گلابی بزرگ رسیده، پوست کنده و برش داده شده
- ۳ سیب بزرگ، پوست کنده و برش داده شده
- ۱/۲ فنجان شکر قهوه ای
- ۱/۴ فنجان آرد همه منظوره
- ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل
- ۱ قاشق چایخوری دارچین
- ۱/۲ قاشق چای خوری آجیل
- ۱/۴ قاشق چای خوری نمک
مواد رویه: - ۱ فنجان آرد همه منظوره
- ۳/۴ فنجان شکر قهوه ای
- ۱ قاشق چایخوری دارچین
- ۱/۲ فنجان کره سرد شده
- ۱ فنجان جو دو سر
- اختیاری: ۳/۴ فنجان گردو
روش تهیه کریسپی سیب و گلابی
فر را ۳۵۰ درجه فارنهایت ( ۱۷۷ درجه سانتیگراد ) گرم کنید.
ظرف مخصوص پخت با اندازه ۹×۱۳ اینچ را چرب کنید.
تمام مواد کریپسی را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید، سپس آن را در ظرف پخت خود بریزید.
تهیه رویه: آرد، شکر قهوه ای و دارچین را در یک کاسه متوسط ترکیب کنید. کره را قطعه قطعه کرده و در مواد بریزید. این مواد را روی مواد کریسپی ریخته و سپس جو دو سر پرک شده را روی آن ریخته و در فر بگذارید.
۴۰-۴۵ دقیقه زمان می برد تا بپزد. وقتی طلایی شد و بخار میوه ها از ظرف بیرون زد، آن را از فر خارج کرده و روی یک قفسه سیمی قرار دهید تا خنک شود. و بعد سرو کنید. این شیرینی تا ۵ روز در جای خنک قابل نگهداری است.
گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی