
کابلر هلو ( به انگلیسی : Fresh Peach Cobbler ) نوعی شیرینی برونی است با این تفاوت که در آن از میوه تازه استفاده می شود. این شیرینی فوق العاده لذیذ و خوشمزه است و از خوردن آن سیر نمی شوید.
درست کردن کابلر هلو
جدول ارزش غذایی کابلر هلو
کالری ۲۵۰
سدیم ۱۵۰ میلی گرم
چربی ۱۰ گرم
پتاسیم ۰ میلی گرم
چربی اشباع شده ۵ گرم
کربوهیدرات ۳۸ گرم
بی روغنی ۰ گرم
فیبر ۱ گرم
منگنز ۰ گرم
قند ۲۵ گرم
ترانس ۰ گرم
پروتئین ۲ گرم
کلسترول ۰ میلی گرم
ویتامین آ ۲٪
کلسیم ۰٪
ویتامین سی ۶٪
آهن ۴٪
مواد لازم برای تهیه کابلر هلو
- ۸-۹ هلو متوسط، پوست کنده و خرد شده
- ۱/۴ فنجان شکر قهوه ای
- ۱ قاشق غذا خوری نشاسته ذرت
- ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو
- ۱/۲ قاشق چای خوری عصاره وانیل
- ۱/۲ قاشق چای خوری دارچین
- ۱/۸ قاشق چای خوری گردو
- ۱/۸ قاشق چای خوری نمک
رویه شیر بیسکویت: - ۲ فنجان آرد همه منظوره
- ۱/۲ فنجان شکر دانه ای
- ۱ و ۱/۲ قاشق چای خوری بکینگ پودر
- ۱/۴ قاشق چای خوری سودا
- ۱/۲ قاشق چای خوری نمک
- ۱/۲ فنجان ( ۱۱۵ گرم ) کره سرد و مکعب شکل
- ۱/۲ فنجان ( ۱۲۰ میلی لیتر ) شیر پرچرب سرد
- ۱ عدد تخم مرغ بزرگ مخلوط شده در یک قاشق غذا خوری شیر پرچرب
- ۲ قاشق چایخوری شکر دانه ای مخلوط شده با مقداری دارچین برای تزیین
روش تهیه کابلر هلو
فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت ( ۱۷۷ درجه سانتیگراد ) گرم کرده و یک ظرف با پهنای ۹ اینچ روغن زده و آماده کنید.
تهیه کالبر: در یک کاسه بزرگ، تکه های هلو، شکر قهوه ای، نشاسته ذرت، آب لیمو، وانیل، دارچین، گردو و نمک را با هم ترکیب کنید. آن را در ظرف پخت ریخته و ۱۰ دقیقه در فر گذاشته تا بپزد.
تهیه رویه کابلر: آرد، شکر، بکینگ پودر، سودا و نمک را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید.
کره را اضافه کنید و با آرامی خمیر را مخلوط کرده و روی مواد بالایی که در فر گذاشته بودید بریزید.
زمان پخت ۴۰-۴۵ دقیقه است. بگذارید آرام آرام بپزد و طلایی شود. سپس ظرف را از فر خارج کرده و روی یک قفسه سیمی قرار داده و اجازه دهید ۵ دقیقه خنک شود. سپس با کرم تزیین کنید.
گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی